Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I.P.
csendes tag
válasz
Impressa
üzenetére
értem... ezzel a virtuális memóriával lehet valahogy "játszani"?
gondolok itt arra, hogy asztali gépemen szoktam állítgatni ezt, de teljesen nem vagyok tisztába el az egésszel
merevlemezből lehet elvenni/hozzáadni ez által úgymond tuningolni?h
érdemes, ha igen és ez vmennyire használna, akkor ezzel kapcs. leírnád, hogyan érdemes beállítani... nem akarom elszúrni bár, ha meg kell b,szódni, akkor meg kell

köszönöm mégegyszer a tippeket... ezt az mscongfigot nem vágom szal, ha levázolnád megköszönném ismét, de a ccleanerrel vszínű mennifog

-
I.P.
csendes tag
hali
bocsi, ha rossz helyen kopogtatok!
a következő lenne a problémám:
acer aspire 5310
1.73 ghz, 533 mhz fsb, 1m l2 cache
512mb ramnetre és pokerre használom(egyszerre egy
)netezéskor sokszor a mozilla befagy és percekig áll ami kicsit idegesítő
lehet e és ha igen, akkor mit, hogy flottul menjen? mivel nem értek hozzá gondolom ram kicsit kevés!?
más valamit lehet állítani esetleg? adobe, flashplayer meg ezekre a progikra gyanakszom, mert sokszor behoz a fagyás után, hogy "az oldalon parancsikon/fájl valami dolgozik" leállít/folytat kérdésselmásik problémám, hogy újraraktam xp-t és pár napja mikor indítom lassan tölt be és 1-2 percig csak a kék hátteret látom aztán működik rendesen... mitől lehetnek ezek/megoldás?
gépen comodo és a géphez szükséges progikon kívűl más nincs.
nagyon szépen köszönöm a segítségek!
Joci
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell G5 Laptop
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Pyttawrx