- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
Sziasztok!
Múlt pénteken vettem az extreme digitalban egy samsung notebookot (i3, 6GB RAM, 750GB HDD, Nividia gt620M stb...) Operációs rendszer nélkül vettem. Namost itthon megpróbáltam feltelepíteni egy 64bit-es Windows 7-et. Nem nagyon ment, a fájlok felmásolása utáni újraindításnál folyton kékhalálozott. Próbáltam 32 bitest is, azzal sem jártam sikerrel. Volt itthon egy Vista telepítő is, azt fel tudtam rakni. Az eszközkezelő szerint egy bizonyos PCI kommunikációs eszköz nem volt telepítve, majd miután beraktam a géphez kapott DVD-t, hogy arról keresse meg a drivert meg is tette, újraindítás után lássanak csodát, megint kékhalál itt is. Az érdekes dolog már itt az volt, hogy nem is látta az Nvidia kártyát, csak az integrált HD 4000-t.
Gondoltam bepróbálkozok egy Windows 8-cal is. 32bites verzió (a 64-es fel sem települt) felment, eszközkezelőben újabb érdekes dolgok: Megint az említett pci kommunikációs eszköz, illetve az integrált kártyán felül még talált egy 3D video controllert. Le is húzta Windows Update-ről hozzá a drivert -> telepítés után az eszköz neve Nvidia GF117 ami ha jól tudom valamiféle kódnév a grafikus maggal kapcsolatban(de lehet, hogy nem jól tudom) A Pci kommunikációs eszközt is telepítette a háttérben közben, újraindítás, semmi kékhalál, csak éppen a bootscreen-en kívül egy deka képet nem látok. Usgyi csökkentett módba, kártya letilt, újraindít, és megint megy a gép.
Mindezek után (péteken történt a vásárlás) szombaton vissza is vittem. Megnézegették, majd közölték, hogy nincs raktáron, nem tudják kicserélni, menjek vissza jövő szerdán, addigra megjön a cseregép. Tegnap előtt vissza is mentem, most azt közlik, hogy nem vehetik vissza, míg ki nem vizsgálják a szervízükben, hogy mi a helyzet. Én nem vagyok nagyon otthon a jogi dolgokban, de nincs törvénybe foglalva, hogy 3 napon belül vissza kell vásárolniuk/kicserélniük? Idegesítő, hogy megveszek valamit méregdrágán tök újan, és nem tudom használni mert rossz, és még akkor én várjak heteket a szervízre.
(Ubuntuval is próbálkoztam, az sem látta a kártyát)
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest