- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
WindowsSearch.exe és SearchIndexer.exe-hez:
Futtatáshoz beírod, hogy msconfig, az Automatikus indítás fülön pedig megkeresed ezeket és kiveszed a pipát ahonnan kell.Memtest cd meg elvileg bootolható, szóval bootolnia kéne róla a laptopnak.
Everest minek kell?
Ha sehogy nem sikerül a memtest cd-ről bootolni, akkor is vannak más tesztelők, pl. Intel Burn Test.
-
proof88
addikt
na ja win xp frissítés ... hiába a gyors net, 5 évig csinálja ... leszeded az leső adagot, utána azokhoz is van leszedni való frissítés, aztán azokhoz is ... nagyon winyó dolgoztató meló, az az igazság ... azért egy jó gyors gépen megvan kb 2 óra alatt a procedúra ... vegyél valami 320-as vagy 540-es 7200 rpm-es noti winyót, pl wd scorpio black, aztán ha mégsem winyó volt a gond, legalább van egy gyors noti winyód
vagy ha nem kell sok hely, ssd meghajtó ... 32 gigás is megteszi ... persze csak ha sikerült eliminálni a problémát
-
proof88
addikt
válasz
NEMO1968 #2833 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Mawyx: szerintem ha memória probléma lenne, akkor hibával leállnának a programok. Nekem akkor volt hasonló gondom egy asztali gépnél, amikor az IDE-kábel volt a bűnös (40 eres volt 80 eres helyett). Belassult, lomha rendszer, és PIO-módban még gyorsabban működött, mint UDMA-módban. Kábel csere oldotta meg a gondot. Viszont a laptopodban nem hiszem hogy lenne kábel és egyébként is.
Húzd le a winyót és csatlakoztasd fel újra. Ha minden igaz, ehhez elég csak az alját leszedni a laptopnak és elérhető lesz a winyó. Egyébként ha Eszközkezelőben jobbklikkelsz az egyik IDE-csatornán, akkor milyen üzemmódot ír a Tulajdonságoknál?
-
proof88
addikt
Hello,
szétszedtem barátnőm netbookját, hogy kiporoljam, de túl sok dolgot nem találtam benne 1 év használat után, egy msi wind u123-ról van szó. De barátnőm szerint és szerintem is hangosabb, mint 1 évvel ezelőtt. Többet jár a venti vagy csak hangosabb. Ha megterhelem IntelBurnTest-tel, akkor ugyanúgy 54°C-ig megy fel az Atom hőmérséklete, mint 1 éve. Feltételezem, hogy a venti kopott. Zsírozás segít rajta? Sosem zsíroztam még ventit!
A másik dolog, hogy csak egy vékony fémlapka tölti be a hűtő szerepét a netbookban ( meg a venti ugye ), ez a fém lapka az Atom procira és a graf chipre illeszkedik. Nem találtam viszont hővezető pasztát a chipek és a lapka között. Illetve, az egyiknél van valamilyen szilárd anyag, amit videokártyák hűtőjénél láttam már. Mellékeltem a képeket, pirossal jelöltem az Atomot meg a másik chipet, és a lapka alján, hogy hol illeszkedik. Valami folyadék lehetett ott, mert ott van a nyoma megszáradva. Szerintetek rakhatok oda simán hővezető pasztát a jobb hőátadás reményében? MX-2 lenne. Előtte alkoholos cuccal leszedném a megszáradt folyadékot. -
proof88
addikt
válasz
danyboy1978 #1096 üzenetére
A Vista elvileg sok memóriát lefoglal előre sok mindennek, ezáltal elvileg még gyorsabban, gördülékenyebben működik. Én még mindig nem próbáltam ki, nekem megfelel az XP.
Csak a memória foglaltság láttán mondod, hogy lassan használhatatlan lesz, vagy érezhetően belassult?Fr33zeye: semmi probléma.
-
proof88
addikt
Üdv!
Nekem meg az a problémám, hogy van egy Acer Travelmate 5520G laptop, amiben 1.8 GHz-es Athlon X2 van, 1 giga DDR2, és HD2400XT VGA 256 mega saját VRAM-mal.
A legnagyobb gond az, hogy pl. NFS:MW, FlatOut2, vagy pl DooM3 gond nélkül mennek rajta, de a Sims2 pár perc után lefagy, és csak kikapcsolni tudom a laptopot, Feladatkezelő sem jön be. Próbáltam másik VGA-drivert felrakni, viszont ugyanaz volt a gond.
Na most, ez így önmagában nem is lenne baj, de a laptop nem az enyém, hanem a bnőm 16 éves húgáé, aki nagyon odavan a sims-ért, és állítólag én vagyok a hibás, hogy nem megy rajta!Esélytelen a dolog, de gondoltam megkérdezem itt, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest