Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Anyum laptopja bénázik, ezért kérnék segítséget, mert én mac-et használok, nem értek hozzá sajnos...
Tehát win7 van a gépen.1-2x kék halálozott, mostanában azt csinálja, hogy amikor bekapcsolom sokszor nem megy tovább az asus előképnél, amikor sikerül elérni a windowst, akkor rövid időn belül lefagy a gép teljesen.
A windows-t újraraktam(bár a régi rendszer is rajtamaradt), de nem javult meg, hd sentinel szerint a vinyó tökéletes.
Mit kellene csinálni? Nagyon fontos lenne!
Köszi előre is! -
tothm
őstag
Sziasztok!
Ma egy hosszú út után elővettem a laptopom, és amikor bekapcsoltam a kijelző zöld-lilla-stb.. szálak jelentek meg, és ha a kijelzőt fordítom akkor ezek váltakoznak+ha mozgatom a kijelzőt akkor az op.rendszert sem látja mindig!
Mi lehet a baj? Előre is nagyon köszi!
M
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- BestBuy topik
- Marvel Snap
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Küszöbön az androidos PC-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest