Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
A ventilátorház fémrészét kivágtam 1mm-es vörösrézlemezből,úgy hogy a vga kiálló kocka részét nagyobbra hagytam és kapott egy + hűtőbordát rá.(elfér)
A vörösréz alá nem kell gappad csak paszta,és a vga hőfoka alapjáraton 51fok ,1080p mkv hd lejátszásnál 57 fokra csökkent,a gyári 65 és 78 fok helyett. Természetesen az előzőekben leírtak is párosulnak az itt említett módosításokkal.Szégyen az ASUS mérnökeire nézve ez a gép,egy normális inteles gép mindenféle házi-barkács nélkül is jobban van hűtve gyárilag! -
kreten67
senior tag
Ezt olvasd el,itt le van írva a lényeg.
http://logout.hu/cikk/elso_2_honapom_asus_k50ab-vel/teljes.htmlBár nem szeretnélek riogatni ,de én a helyedben inkább megszabadulnék ettől a típustól amíg még működik.
Messze-földön híres a szériahibáról,napi használat mellet nem szokták megérni a 2 évet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx