Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundra
tag
Sziasztok!
''bootolás közben szabálytalan időközönként (kb 10-15 mp) állandóan leáll''
Pontosan ez a hiba jelentkezik az egyik ismerősöm notiján is, azzal az apró különbséggel, hogy az újraindul. Azonban ha egy kicsit ''túráztatja'' az ember(1-2 perc indítgatás), egyszer csak mintha megjavulna, és hiba nélkül működik addig amíg ki nem kapcsolja az ember.
Gyanakszom a winyóra, és a belső táp csatlakozóra az alaplapon. Nekem asztali gépnél hasonló újraindulások voltak egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy az alaplap táp csatlakozója nincs rendesen összedugva. Ennek viszont ellentmond az, hogy miután elkezd stabilan működni, akkor tényleg stabil lesz, még a gép erősebb mozgatásakor is.
A vinyót kiszereltem, és felfigyeltem rá, hogy ha mozgatom, valami ide oda kotyog benne.(talán a fej mechanika) Én még vinyónál ilyet nem tapasztaltam.
Amúgy a gép a megvásárlástól nem volt használva a hibái miatt, de szervizben sosem járt. A garancia már rég lejárt.
A gép: ECS 732
Ezenkívül nem tölti a akkut, hiába van rádugva a hálózatra.
Megpróbáltam szétszedni, és megnézni az a bizonyos csatlakozót, de miután kiszedtem már vagy ezer csavart, a gép még mindig egyben akart maradni.
Szóval próbálkozok, de egy kis segítség elkelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Formula-1
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hardcore café
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx