- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundra
tag
Sziasztok!
''bootolás közben szabálytalan időközönként (kb 10-15 mp) állandóan leáll''
Pontosan ez a hiba jelentkezik az egyik ismerősöm notiján is, azzal az apró különbséggel, hogy az újraindul. Azonban ha egy kicsit ''túráztatja'' az ember(1-2 perc indítgatás), egyszer csak mintha megjavulna, és hiba nélkül működik addig amíg ki nem kapcsolja az ember.
Gyanakszom a winyóra, és a belső táp csatlakozóra az alaplapon. Nekem asztali gépnél hasonló újraindulások voltak egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy az alaplap táp csatlakozója nincs rendesen összedugva. Ennek viszont ellentmond az, hogy miután elkezd stabilan működni, akkor tényleg stabil lesz, még a gép erősebb mozgatásakor is.
A vinyót kiszereltem, és felfigyeltem rá, hogy ha mozgatom, valami ide oda kotyog benne.(talán a fej mechanika) Én még vinyónál ilyet nem tapasztaltam.
Amúgy a gép a megvásárlástól nem volt használva a hibái miatt, de szervizben sosem járt. A garancia már rég lejárt.
A gép: ECS 732
Ezenkívül nem tölti a akkut, hiába van rádugva a hálózatra.
Megpróbáltam szétszedni, és megnézni az a bizonyos csatlakozót, de miután kiszedtem már vagy ezer csavart, a gép még mindig egyben akart maradni.
Szóval próbálkozok, de egy kis segítség elkelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest