Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Bocsánat ha megbántottalak!
A gépet darabokra kell szedni és az alaplapot spéci tisztítófolyadékkal tisztítani és egy másikkal kezelni a későbbi korróziós problémák megelőzése érdekében.
Azért nem kell azt a gépet még temetni,mint írtam több alkalommal sikerült ilyen problémát orvosolni,pl: amin jelenleg is írok hp cq61-es noti kb 2 éve folyadékkárosan került hozzám és két FET csere és egy ultrahangos tisztítás után hibátlanul működik. -
Dell XPS
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Ha szerencséd van akkor 20k környékén megvan, de lehet súlyosabb is, és később újra valami problémás lehet az alaplapon. Szóval nagyon kockázatos vállalkozás szerintem.
DE írtam számodra alternatívát: hozzáértő szétszedi, kiméri, átnézi, és megmondja korrekt módon, hogy milyen esélyeid vannak a javítással kapcsolatban.Hidd el veled vagyok!

-
kreten67
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Csap ala tartottam a laptop azon reszeit amirol megvoltam gyozodve nem fog befolyni a viz. Akksit kivettem egybol. A muvelet utan, szinte egybol bekapcsoltam hiszen "belul nem lett vizes"
Egy notebooknak néha még egy párás környezet is a végét jelenti,de a fent leírtak számomra eszelős ......
Azért mégsem te viszed a pálmát ,mert nemrégiben egy hölgy tulaj hozott hozzám egy notit javításra, amivel a kádban netezet,majd az ölében a géppel elaludt!Na mindegy: be kellene adni egy tisztességes szervizbe és talán még menthető a gép, én már több alkalommal is sikerrel javítottam folyadékkáros gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx