- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
#21351168 #12332 üzenetére
Valamit nem értek ,még nemvolt időm elvinni szervizbe de közben magától megjavult ?
Eddig akár benne volt az akku akár nem, random elfelejtette az időt minden egyes urjainditásnál,igaz elég sokat állt előtte a gép .De most 1-2 nap állás után sem felejti el .Még a tápegység sincs rákötve ! Létezik hogy közben az ellem feltöltődött ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
#21351168 #12332 üzenetére
Nos szétszedtem de nem teljesen ,mert egy kis helyen betudtam kukucskálni .És igen levan forrasztva az ellem tetején ahogy a videón látni
.Az ellem meg igen kicsi ! Kb fele akkora mint a normál méretű bios ellem ,vagy még annál is kisebb
Igy ahogy elnézem énmagam nemigen tudom kicserélni ahogy gondoltam
Kénytelen leszek egy szervizbe elugrani vele
-
INMOTEP
őstag
válasz
#21351168 #12330 üzenetére
Igen köszönöm ,találtam egy videót közben amin szétszedve látható hol helyezkedik el .[link] Ahogy látom a touch pad mellett van közvetlen az alaplapon ,2 kérdés merült fel bennem .Ez az ellem ugyanúgy kipattintható mint a sima PC alaplapokról ? Vagy valóban rávan forrasztva ? Illetve méretre mekkora ez az ellem ? Nem szeretném addig szétszedni amíg nem szerzem be hozzá az elemet .
-
KékCsibe
csendes tag
válasz
#21351168 #12299 üzenetére
Hát, én is erre tippeltem
Az alaplap csere amúgy kb milyen összeget jelent? Részben érzelmi okok is szerepet játszanak abban, hogy szeretném megtartani a kicsikét... (olyan szééép) Meg épp most tervezek rendes laptopot venni, és a kettő együtt sehogy sem fér bele a költségvetésbe, viszont összességében csak kényelmesebb lenne, ha a laptop megmaradhatna otthoni munkára, a netbook meg jegyzetelésre, órai netezgetésre, állandó hurcolásra. Pár 10ezret lehet, hogy rászánnék, sokkal többet persze azért nem.
-
gerisonsan
újonc
válasz
#21351168 #12301 üzenetére
Szia!
Jelenleg nincs lehetőségem monitorral tesztelni, leghamarabb hétvégén. A kikapcsolós téma pedig nem működik, ma volt egy nagyjából 3 órás időszak amikor nem ment a gép de nem oldotta meg a problémát
Az, hogy esetleg hétvégéig így használom, az okozhat nagyobb problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Androidos tablet topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest