- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
adika4444 #14329 üzenetére
Hőmérsékletet hogyan? BIOS-ban nincs semmi ilyesmi (sőt, olyan egyszerű a BIOS-a ha ennél kevesebb lenne benne már BIOS sem lenne) de akkor is monitorozható mondjuk AIDA64-gyel?
A hűtése egyébként biztosan megy, és hát semmihez nem volt hozzányúlva pusztán a HDD lett cserélve (ráadásul az is vadi új) ezért nem értem. Persze, megnézhetem a régi vinyóval is.
-
Kempeti
tag
válasz
adika4444 #13071 üzenetére
ram nélkül képet nem ad, hdd nélkül meg kiírja, hogy nemtud bootolni. Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bios-ba belépek, akkor megfagy, és nemlehet semmit csinálni benn.
Volt már olyanra példa, hogy ugyan így csak a kurzor villogott, mondom jolvan, hagy villogjon. És 1-2 óra után betöltött. Igaz nemsokáig, mert kis netzés után kifagyott, és előről minden. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13053 üzenetére
értem, hát annyira nagy hogy jobbra balra ráncigálva lehet csak kiszedni és érzem hogy a portot is rángatom vele.. hát atáskámban oldalt lenne..
és e az újraindulás akkor mitől is van? rossz az akksim? akkor most írjak fix-direktnek? mert októberben is írtam nekik ms miatt és még mindig nem válaszoltak. Nem lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13047 üzenetére
Igen az adapter alapból nagyobb, tehát ezért is szorul, de nem csak azért szorul benne mert minden pendrive, billentyűzet usb-je minden szorul, de a nano a legszorosabb ugy meg az kicsi is szóval elég tréé.. nem tudom hogy csiszolni megmerjem e nagyon finom papírral nem-e megy tönkre amiatt.. mert a táskában sztem nem előnyös bennhagyni a portba, és akkor nehézkes a ki-be vétel..
de, leggyakrabban aksiról szokott ilyeneket csinálni, hálózatról nemtudom csinált-e ilyet.. igen tudom nem állítottam be ilyet, pontosabban 20%-ra van állítva és ilyen 70,80nál is szokta ezt csinálni..
nem, akkut soha nem vettem még ki belőle... hogy függ ez össze ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest