- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
adika4444 #14329 üzenetére
Hőmérsékletet hogyan? BIOS-ban nincs semmi ilyesmi (sőt, olyan egyszerű a BIOS-a ha ennél kevesebb lenne benne már BIOS sem lenne) de akkor is monitorozható mondjuk AIDA64-gyel?
A hűtése egyébként biztosan megy, és hát semmihez nem volt hozzányúlva pusztán a HDD lett cserélve (ráadásul az is vadi új) ezért nem értem. Persze, megnézhetem a régi vinyóval is.
-
Kempeti
tag
válasz
adika4444 #13071 üzenetére
ram nélkül képet nem ad, hdd nélkül meg kiírja, hogy nemtud bootolni. Azt elfelejtettem leírni, hogy ha bios-ba belépek, akkor megfagy, és nemlehet semmit csinálni benn.
Volt már olyanra példa, hogy ugyan így csak a kurzor villogott, mondom jolvan, hagy villogjon. És 1-2 óra után betöltött. Igaz nemsokáig, mert kis netzés után kifagyott, és előről minden. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13053 üzenetére
értem, hát annyira nagy hogy jobbra balra ráncigálva lehet csak kiszedni és érzem hogy a portot is rángatom vele.. hát atáskámban oldalt lenne..
és e az újraindulás akkor mitől is van? rossz az akksim? akkor most írjak fix-direktnek? mert októberben is írtam nekik ms miatt és még mindig nem válaszoltak. Nem lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13047 üzenetére
Igen az adapter alapból nagyobb, tehát ezért is szorul, de nem csak azért szorul benne mert minden pendrive, billentyűzet usb-je minden szorul, de a nano a legszorosabb ugy meg az kicsi is szóval elég tréé.. nem tudom hogy csiszolni megmerjem e nagyon finom papírral nem-e megy tönkre amiatt.. mert a táskában sztem nem előnyös bennhagyni a portba, és akkor nehézkes a ki-be vétel..
de, leggyakrabban aksiról szokott ilyeneket csinálni, hálózatról nemtudom csinált-e ilyet.. igen tudom nem állítottam be ilyet, pontosabban 20%-ra van állítva és ilyen 70,80nál is szokta ezt csinálni..
nem, akkut soha nem vettem még ki belőle... hogy függ ez össze ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest