- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
netzoli
tag
Javaslom, hogy ne várd meg a januárt a javíttatással. Küldd el minél hamarabb és így december elején biztosan megcsinálják karácsony előtt. Sokkal rosszabb, ha két hét múlva áll meg a gép és akkor tuti egy hónapig leszel gép nélkül.
Itt tudod bejelenteni és a futár hozza-viszi. https://eu-rma.asus.com/pick_eu/h/
-
BénaNyurga
aktív tag
A driver összeakadás nem feltétlen egy folyamatos jelenség!
Nekem volt nem rég egy MSI M670 notim amit úgy vettem hogy rossz! Jelenség a következő volt:
Volt hogy indulásnál kékhalál volt hogy 2-3 óra után kékhalál volt hogy 1 napig semmi!
Újra raktam a gépet leszedtem a legfrissebb drivereket és megszűnt a kékhalál minden formája! -
-
BénaNyurga
aktív tag
Esetleg nem melegszik túl a gpu ? Hőmérsékleteket néztél ? Kitakarítva mikor volt? Szerintem ha nyáron boltban vetted garinak még kell rá lennie! Azzal járnál a legjobban!
Gépet mikor raktad újra ?Bár én a driver hibát kizárnám...
Sajnos előfordulhat... Bármi egybnől hibás vinyó... rossz hűtés... stb!
Jobban jársz szerintem ha beviszed szervizbe! Tuti le van róla a gond és nem tippelgetsz!
Mert ha pl orvoslod a porblémát később újra jelentkezik és akkor már nem lesz gari akkor mi van ? -
-
nussa5
aktív tag
Drivert nem frissítettél mostanában? Nézd meg BlueScreenView v1.46 -el, talán így jobban kideríthető mi okozza a kékhalálokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest