Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jan_01
csendes tag
válasz
BJanee
üzenetére
Köszi az ötleteket. Azóta próbálkozom, "Try Ubuntu" elindul, fut egy darabig, aztán befagy és/vagy újraindul.
CPU-t, RAM-ot annó néztük, ezek le lettek tesztelve, vmi más lesz.
Azóta találtam egy ilyet:
http://laptopszerviz.com/atvevopontok-uj/
Azt írják, megnézik ingyé, és utána lehet dönteni, hogy mizu.
Ha ez igaz, holnap viszem is...
Vkinek tapasztalata velük?
Üdv,
J -
MR!!
aktív tag
válasz
BJanee
üzenetére
Mondanám, hogy a külső vga kimenetről a jelet erőszakold rá, de mivel nincs fény - ergó nem kap tápot és nem hinném, hogy a VGA Pin 9 KEY/PWR formerly key, now +5V DC elég lenne neki. Bár kitudja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ennek kellene utána járni: VGA to LCD vagy micsoda
lehet baromság amit írtam de remélem érted miről zagyválok 
(próbálnék segíteni valami őrült nagy baromi ötlettel, hogy életet lehelj bele )
-
MR!!
aktív tag
válasz
BJanee
üzenetére
Helló !
Semmi gond!

Kicsit furcsáltam is, hogy "XSiGma "-nak válaszoltam és te írtál vissza, de sebaj.
Örülök, hogy megjavult. Gondoltam rá, hogy mi lenne ha egy másik kijelzővel próbálnád le- de megelőztél. Hiábacsak akkor megy biztosra az ember, ha ténylegesen kipróbálja. (lásd: ki hitte volna, hogy a kijelző a rossz , mikor másik gépen meg életjelet adot...)
Üdv
-
MR!!
aktív tag
válasz
BJanee
üzenetére
Hát így már elég necces.Nem gondoltam, hogy ennyire belenyultál, de szerintem nehéz lesz megtalálni mi ment ki , esetleg még mindig rövidzár van valahol és azért tilt le.
A szalagkábeltől visszafele lehet méricskézni jön e a feszkó... Nem ártana valami kapcsolási rajz is:
ACER EMACHINES HM50-MV E525 E725 SM - elektrotanyáról letölthető ( ha nem megy elküldöm )
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet baromság amit írtam de remélem érted miről zagyválok 

Pyttawrx