- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
igen 8 pines
ugy keresd hogy 8 pines felxibilis kábel
itt egy kép
Condrád,vagy egyéb
ilyen helyeken is van -
Működő gépbe nem dugdosunk kábelt....
Ha megnézted a szalagkábelt és látod hogy sérült akkor kell csak cserélni
Kábel amugy maga szabványos csak azt kell megszámolod ,hány szál megy benne és milyen hosszú... gondolom 1mm az osztás... goggli meg segít.. abszolute nem tipusfüggő hál isten ez -
Nem nem probléma, de nem fogsz mást kapni, mert nincs más opció: ha nincs megdérülve a kábel, és a helyén van mindkét oldalon normálisan, és csati érzékelői is a helyén van, nincs elferdüle, nem ér össze stb, akkor kösd ki ne használd, még nem szerzel új kábelt, ha azzal is ez van, akkor már alaplapi vagy a touch panelján van probléma.
Ezen nem mit rugózni.Ezért nem írtam, mert gondoltam, ez egyértelmű lesz:
1. kösd ki mihamarabb, addig használd "külső" egérrel.
2. rendelj kábelt, vagy komplett touch-ot. (elég a kábel is szerintem elsőre)
3. amint megjön a cucc, teszteled, és esetleg megosztod velünk is, hogy megoldódott-e -
Gondolom elötte működött minden rendesen.
Én szétszedném és nagyon megnézném ,hogy a touchpad szallagkábele nem sérült e meg amikor szétszedted összeraktad... ha igen akkor inkább ne kinozd.. mert csúnya kárt (szervíz) okozhatsz ... ha csak a kábel "gyűrődött" meg akkor max 2 ropi szállitással egy új kábel.
Ha meg rendben találod a kábelt akkor inkább ,huzd le addig a touchpadot és vidd be egy szervízbe. Normális helyen ingyenes a bevizsgálás. Én 2 hibára tippelek.. 1.) szalagkábel .2) ez a ritkább ,hogy az az ic ami ellátja feszültséggel az a rövidzárlat miatt már nem tud annyi áramot adni... azok se drága cuccok ilyen 500ft-1000Ft-tételek... addig amig csak cserélni kell ,de ha uánna kell az többe fog fájni a szervíz dij miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest