- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dell XPS #6701 üzenetére
Sajnos tisztában vagyok ezzel, hogy sokszor egy apró pár filléres hiba miatt lesz egy gép a végén már használhatatlan. Mióta elköltöztünk és itt nincs sehol egy normális számtech üzlet, se ismerős, aki értene a gépekhez, azóta nincs sok választásom.
"de mi lesz akkor, ha egy harmadik probléma is megjelenik..."
Kénytelen leszek új gépet venni és akkor tudom ezt nyugodtabban nélkülözni...Tudom ez a legbutább elmélet, de most nincs más választásom, ami miatt nem kell annyit idegeskednem...még át kell gondolnom, mert most nem vagyok jó passzban...BénaNyurga :
KillHates : Most fix asztali gépnek használom és alvó módba sem fedél lecsukással teszem, hanem billentyűzetről vezérlem. fn - f3
Nagyon minimális még amennyit megemelkedik az összeillesztésnél. Nincs 1mm. Lehet más észre sem venné, csak én minden apró dolgot észreveszek. A kijelző mozgatásnál sem érezni, hogy az laza lenne, de természetesen elfogadom, amit mondtok.
Meggyőző a leírás rólad. Még lehet, hogy keresni foglak, ha gond lesz a géppel, mert szervizbe nem fogom küldeni. Inkább a garanciáról is lemondok, (bár már nem sok idő ), mert a lelki békém fontosabb.
Még egyszer is köszi.Jó éjt nektek !
Kriszti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest