Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
undercover
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem tudom, hogyan tudnám tesztelni a komponenseket ha bootlop van?
Dellnek van egy ilyen UEFI cucca ott nekem az akkumulátort hozta ki csak.
Próbáltam sfc /scannow parancsot, de azt írta,hogy could not perform the requested operation és nem értem, hogy rendszer visszaállítás is miért nem működik hmm..
Mostanában nagy frissítés pedig nem emlékszem, hogy felment volna. Szóval furának tartom, hogy így megkettyent. De lehet akkor megpróbálom formázni.
Jah az akksi kábelt kiszedtem mert az volt a legegyszerűbb így gondolom nem érzékeli már az akksit de nem oldotta meg a problémát vagy teljesen kikéne szerelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go 15, N305 i3 8magos asus garis 2026.01.07-ig!!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest