Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ezekben a gépekben még nem volt Energy Save üzemmód, akkoriban az az 1-2 óra akkuidő nagyon jó volt. Ami nem kapcsol be, az könnyen lehet, hogy tápchip hibás, valamelyik feszültség hiányozhat. A megjelenítés hibás, az kérdéses, lehet VGA chip hibás, talán. Mondjuk elég érdekes hiba.
Nekem 3 laptopom van itthon, abból kettőhöz nehezen, de találtam kapcsolási rajzot, a harmadikhoz nem találok. Az egyikbe csak 2 usb van, a kapcsolási rajz révén tudtam bele még egyet beleépíteni. A másik laptop meg ki-be kapcsolgat ha van benne ram,majd egy idő után elindul, ha kiveszem a ramokat elsőre normálisan indul. Gyanítom, hogy talán ram tápchip hibás lehet.
A harmadikhoz jó lenne, ha találnék kapcs rajzot, mert tennék még abba is usb-t. Gondolkoztam, hogy keresek a chipsetjéhez egy gyártói leírást és valahol lecsapolnék egy szabad usb hostot,de rizikós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Elite: Dangerous
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Könyvajánló
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx