Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ezekben a gépekben még nem volt Energy Save üzemmód, akkoriban az az 1-2 óra akkuidő nagyon jó volt. Ami nem kapcsol be, az könnyen lehet, hogy tápchip hibás, valamelyik feszültség hiányozhat. A megjelenítés hibás, az kérdéses, lehet VGA chip hibás, talán. Mondjuk elég érdekes hiba.
Nekem 3 laptopom van itthon, abból kettőhöz nehezen, de találtam kapcsolási rajzot, a harmadikhoz nem találok. Az egyikbe csak 2 usb van, a kapcsolási rajz révén tudtam bele még egyet beleépíteni. A másik laptop meg ki-be kapcsolgat ha van benne ram,majd egy idő után elindul, ha kiveszem a ramokat elsőre normálisan indul. Gyanítom, hogy talán ram tápchip hibás lehet.
A harmadikhoz jó lenne, ha találnék kapcs rajzot, mert tennék még abba is usb-t. Gondolkoztam, hogy keresek a chipsetjéhez egy gyártói leírást és valahol lecsapolnék egy szabad usb hostot,de rizikós.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx