Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
általános felhasználásra lesz, egy ismerősömé lesz,csak nem tudom pontosan, hogy nála az általános felhasználás mit takar pontosan... de én úgy vagyok vele, ha már van, tudja kezelni,sose tudni mit hoz a jövő

Meg van nálam egy acer aspire 5920 is,hellyel közzel működik az is. Annak csak az a baja, hogy első bekapcsolás után ki-be kapcsolgat párszor, majd elindul rendesen,akkor megy is, nem fagy le,nem kapcsol ki, viszont ha újraindítom vagy lemegy készenlétbe ugyan az a hiba,ki/be kapcsolgat párszor... ez is ugyan azé az ismerősé. Idehozta, hogy csináljak a 2ből egyet, csak hát nem lehet,mert nem kompatibils,csak a HDD
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx