Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pascal83
üzenetére
Szia! Hp notimnál jártam hasonlóan:
billentyűzet kivesz megtakarít a kábel és a az alaplapon lévő csatlakozás (már ha szét volt kapva, akkor megcsináltam), majd visszarak normálisan és azóta is megy. Lehelmozdult neked is (nálam pedig két csavar is rögzítette...) Ezt próbáld meg, ha nem javul meg, akkor komplett palmrest csere billentyűzettel együtt. Ha már nem barkácsolsz, megjegyzem én sem tenném. Sajnos ez a 2 lehetőséged van, vagy külső bill, de ennek meg nincs értelme.Aki ezt kitalálta azért párszor kérdőre vonnám, hogy ezt így miért is??
-
tserrof77
őstag
válasz
Pascal83
üzenetére
Pedig máshogy nem fog menni. Mostanában egyre több az ilyen gép, sajnos csak ilyen "barkács" módszerrel javíthatók. A múlt héten hasonló módon cseréltem egy E1-57x Acerben billentyűzetet, utána végigragasztóztam a patentok helyén hogy a fémlap rögzítve legyen. Kb 2 órás türelemjáték...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx