Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokman
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám.
Van egy Fujitsu Siemens AMilo PI 2530as notim és valahogy, mindenki tagadja, hogy ő lett volna.
Mindenesetre le van jelszavazva a bios tehát bekapcsolom a gépet és jelszót kér még mielőtt a windows elindulna.
Próbálkoztam kivettem aksit szétszedtem gépet kivettem gombelemet visszaraktam bios-t resetelte is(ezt ki is írta bekapcs után) csak a jelszót nem törölte.
Gépem így használhatatlan.
PC-n tudom, hogyan lehet megoldani a problémát de itt nincs PIN amit átlehetne rakni, legalábbis én nem láttam.
Neten megpróbáltam szétnézni, de egyenlőre semmi érdemi infót nem találtam.
Laptopról holnap rakok fel képeket, mármint kibelezett állapotot, meg ha tudom kiderítem egyáltalán milyen fajta BIOS van rajta.
Nemtudom mitévő legyek, aki tud pls segítsen!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Stellar Blade
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest