Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokman
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám.
Van egy Fujitsu Siemens AMilo PI 2530as notim és valahogy, mindenki tagadja, hogy ő lett volna.
Mindenesetre le van jelszavazva a bios tehát bekapcsolom a gépet és jelszót kér még mielőtt a windows elindulna.
Próbálkoztam kivettem aksit szétszedtem gépet kivettem gombelemet visszaraktam bios-t resetelte is(ezt ki is írta bekapcs után) csak a jelszót nem törölte.
Gépem így használhatatlan.
PC-n tudom, hogyan lehet megoldani a problémát de itt nincs PIN amit átlehetne rakni, legalábbis én nem láttam.
Neten megpróbáltam szétnézni, de egyenlőre semmi érdemi infót nem találtam.
Laptopról holnap rakok fel képeket, mármint kibelezett állapotot, meg ha tudom kiderítem egyáltalán milyen fajta BIOS van rajta.
Nemtudom mitévő legyek, aki tud pls segítsen!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest