Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• otps

aktív tag

válasz KillHates #23171 üzenetére

KillHates

Köszi a tippet!

Még annyit tennék hozzá, hogy:

mert almáséknál sohasem tudni, hogy kijön holnap a mekbúk

Inkább apró, kis lépések az évek során, leginkább az Intel-processzor roadmap szerint. Egyébként idén a Skylake miatt kicsit nagyobb változás várható [a Microsoft Surface Book kb. előrevetíti]; az Air és Pro modellek egysítésére számítok; kb. retina Air-Pro.

és akkor (relatív!) nagyot esik az ára a régebbi modelleknek.

Ezt jól ellensúlyozza, hogy máig az egyik legjobban fogyó modell a még ma is árult, utolsó vastag MacBook Pro (prémium áron). Ill. tavaly kijött a vékony MacBook, ez az Air árát semmivel sem csökkentette.

:R

Üdv!

Akkor ahogy látom ki vagy kupálódva a témában! :K
    Én inkább szervizes szemmel közelítettem meg, mint gazdasági szempontból a témát.
    Arra mondjuk nem vennék mérget, hogy az apple nem menjen szembe saját magával és okozzon valami meglepetést (persze csakis kellemest) a piacon. Én azért azt látom, hogyha kijön egy újabb modell akkor az mindig okoz fluktuációt a piacon és így valamelyest telítődik/besűrűsödik egy-egy kaszt. Most az iPad-ek ára esett, mert kijött a PRO és sokaknak megadta a végső lökést arra, hogy lecseréljék a kisebb deszkáikat, továbbá volt készletkisöprés is iPad Mini 2-ből valami nevetséges 40 ezer körül kínálták az Ünnepek előtt. Szóval vannak hullámzások, de az inkább a régi modelleket érinti. Ha egyszer rám szakad a bank, akkor én is lövök majd egy MBP retinát, de a régit amiben még van GT650M. Bár most már eléggé felzárkóznak a Win10-es gépek is mind felbontásban, mind használhatóságban...

[ Módosította: KillHates ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés