Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

-----------------------------------------

Sziasztok,

Sajnos az utóbbi időben(hónapokban), ahogy láttátok nem nagyon voltam aktív a beárazás terén. Senkit nem akarnék untatni a részletekkel, de így 2,5 év után már elmondom, hogy mi történt. Életemben először volt egy infarktusos esetem. Szerencsére időben elkaptunk mindent, így sikerült megelőzni, de így is több hétig feküdtem bent a kórházban. Ezt követte a korábban is emlegetett munkahely váltásom, ahol a régi munkáltatómnál az átadás-átvétel folyik. Emellett most van egy hosszú vizsga sorozat, ami miatt tanulnom kell, mint az őrült. Ha minden jól megy, akkor február elejére sikerül mindent a helyre tennem és az életem visszatér a rendes kerékvágásba. Nem akartam, hogy ezt ti is megérezzétek, de több privát üzenetet írtatok, amiben felhívtátok (jogosan) a figyelmemet az árazásra. Sajnos úgy látom, hogy a tudjuk kiket nem igazán érdekli, hogy a topik éppen hogy működik, de ez soha nem érdekelt. Mivel nem igazán tudtam 200%-osan ellátni a feladatomat itt a beárazásnál, erősen gondolkodom azon, hogy abba kellene hagynom a beárazósdit. Ti mit gondoltok erről?

Üdvözlettel,
    Bela5
    (még) Ármester

-----------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák