- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Közel 3,5 éve vezetem a beárazós topikot. A beárazásokkal kevés hiba szokott lenni. Ember vagyok én is, így tévedhetek néha. Ha megtörténik, elismerem a hibám, elnézést kérek és megpróbálom jobban végezni a munkám. Két hete eljöttem az Egyesül Államokba és semmi időm nincs semmire, így hajnali egy körül (itteni idő szerint) állok neki az árazásnak. Nagyon sokan vagytok, az időm kevés, így elképzelhető, hogy összekeverek két gépet, vagy hibás árat mondok. Ha úgy látjátok, hogy valami probléma van az árral és nagy mértékben ellentétes azzal, amit gondoltok a gépeitek árát illetően, várom a privit és átgondolom mégegyszer. Én is szeretem nyíltan megbeszélni a problémáimat megbeszélni a problémáimat másokkal és nem a hátuk mögött beszélni. Közel 3,5 éve csinálom a beárazást nagyon kis hibaszázalékkal, teljesen ingyen és minden érdektől függetlenül. Ahogy nektek, úgy nekem is az az érdekem, hogy minél kedvezőbb és reálisabb árat mondjak a gépeitekre.
Szóval, ha úgy látjátok, hogy a következő öt hét folyamán olyan árat kaptok, ami nagy mértékben különbözik attól, amit gondoltok, akkor írjatok egy privit és át fogom nézni még egy alkalommal. Ha szitkozódni akartok, akkor arra vannak más topikok és más fórumrészek, ami nem ez.
További szép napot,
Béla
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest