Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

Sziasztok!
    Közel 3,5 éve vezetem a beárazós topikot. A beárazásokkal kevés hiba szokott lenni. Ember vagyok én is, így tévedhetek néha. Ha megtörténik, elismerem a hibám, elnézést kérek és megpróbálom jobban végezni a munkám. Két hete eljöttem az Egyesül Államokba és semmi időm nincs semmire, így hajnali egy körül (itteni idő szerint) állok neki az árazásnak. Nagyon sokan vagytok, az időm kevés, így elképzelhető, hogy összekeverek két gépet, vagy hibás árat mondok. Ha úgy látjátok, hogy valami probléma van az árral és nagy mértékben ellentétes azzal, amit gondoltok a gépeitek árát illetően, várom a privit és átgondolom mégegyszer. Én is szeretem nyíltan megbeszélni a problémáimat megbeszélni a problémáimat másokkal és nem a hátuk mögött beszélni. Közel 3,5 éve csinálom a beárazást nagyon kis hibaszázalékkal, teljesen ingyen és minden érdektől függetlenül. Ahogy nektek, úgy nekem is az az érdekem, hogy minél kedvezőbb és reálisabb árat mondjak a gépeitekre.
    Szóval, ha úgy látjátok, hogy a következő öt hét folyamán olyan árat kaptok, ami nagy mértékben különbözik attól, amit gondoltok, akkor írjatok egy privit és át fogom nézni még egy alkalommal. Ha szitkozódni akartok, akkor arra vannak más topikok és más fórumrészek, ami nem ez.
    További szép napot,
    Béla

Új hozzászólás Aktív témák