Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Dragon

senior tag

Sziasztok!

Normál esetben be tudom árazni magamnak a cuccokat úgy, hogy jó legyen, de ez most egy speciális eset. Annyi "baj" van a laptoppal, hogy nem tudom mennyiért merjem árulni.

Összefoglalva annyit, hogy a gép kulcsalkatrészei hibátlanul működnek mind és csak egy új töltő kéne a géphez és hibátlanul el lehetne használni. Viszont jócskán vannak hibái.

Tehát maga a gép:

- ASUS K501J
    - Intel Celeron Dual Core T3000 proci 2x1.8 Ghz
    - 4GB DDR 2 RAM (2x2GB Dual DDR2)
    - 320GB -os vinyó
    - 15,6" kijelző (1366*768)
    - Tükrös "zongoralakk fekete" a laptop, magyar billentyűzettel
    - Intel GL40 videokártya

A hibák:
    - A DVD író kész van. Semmit sem olvas be
    - Az aksi kész, 5 percet bír
    - A töltő kábeltöréses, úgyhogy használhatatlan (univerzális töltővel hibátlan a gép, tehát nem az alaplappal nincs semmi baj!)
    - A vinyó 100 \ 95% -os (5 szektor hiba van rajta, de hibátlanul működik!)
    - A zsanérjai eléggé lazák. Viszonylag könnyen elmozdul a kijelző a beállított helyéről, ha hozzáér az ember, de ha csak leteszem az asztalra, akkor nincs vele gond. Illetve a zsanérokat takaró dísz műanyag fedő lap letört, de ez csak szépség hiba már
    - ezen kívül a hátulján ahol a meleg levegőt fújja ki a gép, ott el van törve picit a rács. Ettől ugyanúgy működik rendesen a hűtés. Ez is inkább szépség hiba.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy így, ebben az állapotban mennyit érhet a gép reálisan. De hangsúlyozom: Egy univerzális töltőt rádugtam és azzal hibátlanul használható a gép, mert a fő alkatrészek hibátlanul működnek!

Előre is köszi a választ!

Üdv! L.D.

Új hozzászólás Aktív témák