Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Nokia 6233

Hozzászólások

(#3298) pideryus


pideryus
csendes tag

Sziasztok!

Május vége óta használom 6233-asomat (feketét), és meg osztanám veletek egy két-tapasztalatom:

Régebben olvastam, hogy lefagy a telefon, amikor kihúzzuk a headsetet.
Nekem először alig ment bele, utána lefagyott, később a rádió alig működött, és a végén hívás közben vagy csak balról hallottam beszélni a másikat, vagy mindkettőből, de akkor ő nem hallott engem. A legvégén pedig már mp3-t is csam monóban hallottam. :(
A nyár folyamán (próba-szerencse alapon) elkértem egy ismerősöm UGYANOLYAN (HS-23 típusú) fülesét, amit ő nem használt, és a 6131-eséhez kapott.
Csodák-csodája: a nem 6233-hoz mellékel füles már egy hónapja hiba nélkűl működik, és azóta nem fagyott le a telefon. :)) (Korábban, ha hívás közben dugtam be, akkor szétkapcsolt és resetelt)

A műanyag gombos feketén nem találtam meg a ''csikorgó üzlet'' nyomait, de szerintem a kameragombot túl mélyen kell lenyomni, hogy azzal képet is lehessen csinálni.

Egy másik észrevétel:

Újabb korában minden alkalmazást és mappát azonnal megnyitott, ahogy azt el is lehet várni. Ám az idő műlásával (és a memóriakártya hízásával) egyre lassabban éri el a memóriakártyát, és a játékokat át kellett másolnom a telefonba, mert már akadtak. Egy nagyobb kártya lehet hogy megoldás lenne? :F

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Nokia 6233
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.