Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hm, és ha Viktor0610 elmentené magának, hogy kérés esetén bármikor fel tudja rakni ideiglenes tárhelyre, vagy el tudja küldeni e-mailben az arra rászorulónak?

-
atala
addikt
Ma elvittem a telót frissítésre, Bp. Erkel utcába. 3,5 óra múlva lett vona kész. A Westendben megcsinálták egy óra alatt. Még ez is sok volt, de azt még valahogy kibírtam.
Egyébként semmit nem mentettek le, minden elveszett. (Szóltak is, hogy el fog veszni) Szerencsére csináltam biztonsági másolatot. -
-
nyesix
senior tag
hi
azt meg tudom csinálni az új szofttal, hogy a memóriakártyán csak pl.a képek könyvtár nézete (tartalma) legyen rács, a többi lista részletekkel kinézetű?
Ja és az az egy dolog zavar, hogy csinálok egy képet/videót elmenti a telő ***0.3gp formátumban, aztán hogy legyen helyem ezt átmozgatom a pc re, amikor újabb jépet/videót akarok létrehozni akkor ugyanezt a nevet használja, ha nincs a telón még ilyen név, agy viszon mindíg a pc re való áthelyezésnél kell átneveznem, ez macerás...
a 3éves fuji fényképezőm is tudta, hogy folyamatos számozást kell csinálni attól függetlenül, hogy rajta van a file a fényképezőn vagy nem
köszi!
[Szerkesztve] -
-
McLaca
őstag
Úgy érted, minden 10. szerviz?

Nem jellemző, hogy megcsinálják (sőt, jellemző, hogy nem csinálják meg).
Ha nálad még a csengőhang is vissza volt állítva, akkor lehet, hogy nem is frissítettek semmit.
smk17: szerintem semmi gond a telefonoddal. Mivel a készenléti módban (ha a kijelző teljesen ki van kapcsolva) a telefon akár 8-9 napig is elmegy, ha nem piszkálod, az a két éjszakára kikapcsolás (3 nap alatt ugye 2 éjszaka van, ami kb. 16 óra kikapcsolt állapot) nem számíthat túl sokat. Alig fogyaszt a telefon a 2-es energiatakarékos módban.
Nomeg az sem garantálható, hogy minden nap ugyanannyit használod a telefont.
A gyári tartalmat feltettem ismét, de megint csak 15 napig lesz elérhető... Ha igény van rá, felteszem valami tartósabb tárhelyre.
[link]
Üdv! -
-
DEXTERke
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A fájlokat a szerver 15 napig tárolta, jelenleg már nem elérhetőek.
-
törölt tag
hi
valaki feltette már a memória kártya tartalmát de nem találom.
kéne egy kis segítség plíz
-
smk17:
Akku gond v. a készülékkel nincs valami rendben. Minenképp javasolt a szerviz felkeresése.
Bodz:
Igazából ezt nem csak a Nokia szervizeire írtam. Mivel foglalkozunk szervizközvetítéssel is, rendelkezem ilyen tapasztalatokkal.
Sajnos, sokszor kerül úgy vissza hozzánk a készülék a szervizből, h. az adatok elvesznek, hiába írjuk a papírra, h. mentsenek le minden adatot.
(Persze, egy nem bekapcsolható készülék esetében oké, h. elvesznek az adatok, na de egy olyannál, aminél volna mód a mentésre?
) -
smk17
tag
Észre vette már valaki azt a problémát , hogy kikapcsolt állapotban mintha jobban merülne az aksi mint készenlétben ???
Vagy csak ez a probléma nálam jelentkezik .
Ha mp3-at halgatok napi 2 órát , és mindíg be van kapcsolva akkor 3 napot bír ki ,
ha nincs mp3 , és éjszakára kikapcsolom akkor is !
Mondom én hogy az enyémmel valami gáz van ! -
Bodz
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, elhiszem. Akkor csak én fogtam ki egy korrekt szervízt.
-
-
atala
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
Még azt elfelejtettem kérdezni, hogy érdemes mindent lementeni előtte? Milyen adatok, beállítások vesznek el frissítés közben? -
Ankhiszesz
tag
Decemberben le fogom cserélni 6233-asom egy Nokia N73-asra. Nem azért, mert nem vagyok megelégedve, sőt nagyon zsír telefon, csak megtetszett az n73-as és nem tudok ellenállni a kísértésnek, ezt meg a faterom kapja.

-
DEXTERke
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, erre en is gondoltam mar igy utolag, a problema csupan annyi, hogy mar nincs nalam a telefon. Tudom-tudom balf... voltam, hogy nem toltam at mindent sim-re elott, nade ki gondolta volna, hogy a Nokia programjai nem kompatibilisek egymassal???

Azert meg annyit megtettem, hogy biztos ami ziher alapon elotte mindent backupoltam Oxygen-el is. Csakhogy! Az a verzio ami nekem van (2.8.x.valahany) nagyon sok telcsit ismer, de pont a 6233-at nem.
Egyeb 5let??
[Szerkesztve] -
atala:
Bármelyikbe viheted, mindenhol megvárható a frissítés.
DEXTERke:
Amennyiben nálad van még a telefon, két megoldást lehet megpróbálni.
- A SIM közbeiktatásával átmásolod a tel.számokat a 6233-ra -én ezt tenném (szoktam tenni, mikor készüléket cserélek).
- Külső programmal (pl. Oxygene Phone Manager) másolod át a tartalmakat. -
atala
addikt
Budapesten melyik szervízbe vigyem a telefont, ahol megvárható a szoftverfrissítés?
-
DEXTERke
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. Most csereltem le a 6310i-met egy 6233-asra. Ahogy azt illik, elotte pcsuite-al lementettem mindent. Most pedig gondoltam jol visszarakom. Csakhogy az ujabb pcsuite ami ezt a telcsit ismeri, mar nem a .ncc formatumot hasznalja backupra, igy nem is tudom visszarakni ra a cuccot.
Megoldas?? -
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
és akkor nem fogja azt kettőnek számolni?Mert mintha vmi ilyesmit hallotam volna
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az á betük soha nem ékezetesek, de viszont azé mindig az.Nem tudom mit lehetne vele csinálni , hogy ékezetes legyen.
-
-
Jégkokó
veterán
Az miért van, hogy sms nél néhány betü ékezetes a több meg anélküli?
-
-
nyesix
senior tag
most nézte, hogy a névnél mobilként van elmentve, de a híváslistámban vezetékes telegon ikonként jeleik meg a szám
-
nyesix
senior tag
Az mitől van, hogy ha valaki hív nem azonosítja be hozzá a nevet, csak a számot írja ki, egyébként pont úgy mint a telóban van?
a nevek csak a telefon memóriában vannak, +36 előtaggal mind, a névhez alapértelmezett mobilszámként hozzárendelve....
??

help köszi -
atala
addikt
Sziasztok!
Aki már frissített a legújabb (v5.10) szoftverre, légyszi írja le az eddigi tapasztalatokat, hogy jó, vagy nem jó az új szoft.
Most akarom vinni frissítésre, de ha valami bibi van vele akkor inkább nem viszem. -
McLaca
őstag
Sajnos nincs rá garancia, hogy ettől nem kezd el oxidálódni, kiszárítás ide, vagy oda. A szűk, zártabb részek az alaplapon nem feltétlenül tudnak kiszáradni.
b0gar: ''Egyszer azonban külföldről hazaérkezve a reptéren egy hívás volt engedélyezve nekem.''
Bocsánat, de meg kell jegyeznem
, ez a mondat, mintha angolból fordítóprogrammal (fordító weboldalla) lenne fordítva... 
Üdv! -
b0gar
csendes tag
válasz
BaluMancs
üzenetére
Ja nekem is a régi 3.7-el csinálta ezt.
Ja itt megragadom az alkalmat és leírom egyszerű kis történetemet. Hátha valakit érdekel.
Szóval megvettem a kis telót vagy 4 hónapja (v3.7). Egyszer azonban külföldről hazaérkezve a reptéren egy hívás volt engedélyezve nekem. pár óra után semmilyen térerőt nem jelzett a teló. Hívás semmilyen irányba se ment. Teló szerivízbe. 3 hét javítás. Új sw (v4.91) és alkatrészcsere mert az sw nem segített. Visszakaptam majd elutaztam vele külföldre. Hazajövetkör megint ua. hiba. Nincs térerő. Teló szervízbe. Ezúttal 1 hét után visszakaptam. Alaplap csere és megint újabb sw (v5.1). Hardwer verzió most 2000 (régi 1006 volt). Most megint külföldön vagyok. Holnap megyek haza. Kivááncsi leszek mit fog csinálni.
Attól tartók, hogy az első szériában elég sok rossz készülék fordulhatott elő. Ez egyelőre most jól megy de nem értem miért mindig akkor jelentkezett ez a hiba amikor hazaértem. Úgy látszik nem akarta az otthoni T-Mobil hálózatot megszokni. Ez egy ilyen emigráns telefon.
-
törölt tag
ma felhívtak a nokiától 6 rugó a javítás, remélem sikerül is nekik.
-
vaga
csendes tag
válasz
BaluMancs
üzenetére
Hi
BaluMancs:
Nekem mikor megvettem újonnan akkor csinálta ezt. Vissza is akartam vinni de javasolták, hogy nyomjak alapbeállítást rajta...
Hát én kiröhögtem őket
mert gondoltam hogy itt más baj lesz.
És nem!!!
Tényleg helyreállt tőle...
Próbáld meg te is hátha bejön: Menü/Beállítások/Gyári beállítás visszaállítása
Más: Hétfőn a munkahelyemen egy kicsit ''leteszteltem'' a vízálló képességét a telónak, mert sikerült a zsebemből pont a klotyóba esnie
... tudom mit éreztek, ez nekem is fáj...
na mind1, ami a legnagyobb poén, hogy hipersebességgel kikaptam a ''lyukból'' (hálistennek már a tiszta víz volt csak ott) és ahogy folyt ki belőle a víz, csak ennyit írt ki: ''Nem támogatott eszköz''. Aztán persze azonnal kiszedtem az aksit és darabokra szedtem a telót.. Szárítgattam levegővel pár óráig, összeraktam, és azóta megy. Eddig semmi hiba nem jelentkezett, minden működik rendesen
Csak a kijelző körül egy picit elszakadt a tömítés (ha valaki látott már ilyet belülről tudja miről van szó) Hát ennyit akartam.
Már nagyon a szívemhez nőtt ez a telefon
Ui: Mindenkinek szólok, hogy a WC kagyló az NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZ !

üdv.: V. Gábor -
BaluMancs
csendes tag
Sziasztok!
v4.91 ről frissitettem a telómat v5.10
elsőre angol nyelvűre sikeredett, de egy kis trükközés árán ráment a magyar verzió is.
minden ok, kivéve egy dolgot:
Ha megpróbálok hangvezérléssel hivást kezdeményezni, tehát nyomva tartom a nevek gombot (az előző verzióknál asszem a hivás gombot kellett nyomva tartani), akkor jön a hangjelzés hogy mondhatom a nevet, de hirtelen jön egy hiba üzenet is : Hiba a hangrendszerben... és leáll a funkció.
eléggé bosszant a dolog és még külföldi oldalakon sem nagyon találtam anyagot a problémáról. egyik helyen javasolják hogy töröljek le egy filet a telóról, de eddig nem találtam egy normális fájlkezelőt sem hozzá... esetleg tudnátok ajánlani valamit? vagy a problémára barmilyen megoldást javasolni?
Hátha van valami szaki közöttetek, aki esetleg már találkozott ilyennel....
előre is köszi,
Balu -
-
Kbali
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erről tudsz esetleg valami közelebbit? Mármint hogy mit okozhat a régi SIM?
-
funky
tag
javítva
[Szerkesztve] -
Princze
csendes tag
Kedves McLaca és Zolika69!
Először is bocsánat a késői válaszért, de a munkahelyemen netezek és nem
volt időm benézni a fórumba a munkám miatt.
Amúgy nagyon köszönöm a gyors válaszotokat és a segítséget.
A problémát azóta sikerült magamtól is megoldani.
Leírom a megoldást, hátha ezzel segítek másnak:
Alap felállás:
1. PC Suite fel a gépre
2. Idegesített, hogy mindig automatikusan elindul ezért letiltottam az automatikus
indulást, mindig kézzel indítom.
3. Nem ment a Bluetooth, ezért Nokia.com, és fel a gyári Nokia6233 BT modem driver.
4. Click&Connect volt a gépen, ott bejelöltem az új drivert.
Továbbra is nulla internet a BT-on keresztül, de a többi dolog ment PC Suite-on kereszül,
de másra nem is használtam, mert nem kellett.
Megoldás:
Eddig nem volt rá szükségem de azért kipróbáltam más telóval tudom-e használni a BT-t
a laptopon. ÉS NEM !!!
A k***a PC Suite úgy feltelepszik a gépre, hogy lefoglalja a BT hardware-t !!! Az op.
rendszernek nem engedi meg betölteni a drivereket!!!
PC Suite elindít, majd teljesen becsuk, mert ha közben akarok netezni, akkor
kiírja a Click&Connect, hogy az eszközt más használja, addig azt írta ki, hogy nincs
jelen BT driver. Szóval hamár PC Suite teljesen be van zárva, akkor sem volt jó
a ''GYÁRI'' BT driver, vissza kellett állja a régi nem gyári driverre, és utána már
működött a net Click&Connect-tel is, és BT-modem + kapcsolódás ikonnal is.
Na,... most már működik.
Hát, mit ne mondjak, nem két perc volt mire erre rájöttem...
Lassan a vérnyomásom is a régi, és már az asszony is kezd szóbaállni velem...
ugyanis minden nap hajnal kettőig küzdtem a géppel, és hát ilyenkor nem nagyon
lehet, hozzászólni az emberhez...(de az asszony megpróbálta...).
Na megyek haza, mert ma már lehet, hogy lesz meleg vacsora is...
Üdv,
Princze
======= -
ToM2oo4
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!

de vajon miért nem írnak arról a titokzatos ''nem hall a hívó fél'' hibáról... No mind1, legalább működik.
Üdv, ToMikaa -
ToM2oo4
tag
Üdv mindenki!
Valaki esetleg ismeri a changelog-ját a 6233-as 5.10-es szoftverének? Ugyanis a weboldalon nem hajlandók közzé tenni és érdekelne, hogy miben lett jobb a szoftver.
Tegnap frissítettem fel. Eddig csak jó tapasztalatok vannak róla, pl nem csinálja azt, hogy ha néma üzemmódban vagyok és valaki hív, akkor nem hallja a másik fél, amit beszélek. Meg ahogy néztem, mintha gyorsabb is lenne. Meg a téma animációinak a sebessége is gyorsabb lett. Egyelőre mást nem fedeztem fel rajta, gondolom a többi változtatás már ''nem látszik'' ennyire, szóval ezért lennék kíváncsi, hogy mit alakítottak rajta.
Üdv, ToMikaa -
-
Kbali
nagyúr
Végre megoldódott a névsorkeveredésem: tegnap kapott szoftverfrissítést a készülék, azóta jó.
Arra van valakinek 5lete, hogy miért modhatták, hogy cseréltessem ki a SIM kártyámat? Az való igaz, hogy még Westel feliratú, de eddig nem tapasztaltam vele semmi problémát. Egyszer már cserélték, akkor lett upgrade a 250-es telefonkönyv.
-
8x57js
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Okés, csak ugye eléggé elmaradt a topic, aztán gondoltam nem jár oda senki megint, igy ami meg nemrég volt''használva'' megpróbálom...
köszike -
-
8x57js
tag
hello
itt is megkérdem, végülis ez szinte mindegy hogy 6131 vagy 6233...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy másnak is van e ilyen érdekessége.
Elküldök egy smst:
Címzett:.......
Kézbesített üzenet
Elküldve: 21:03:26
2007.05.05
Kézbesítés állapota %U (ez mit jelent)
Kézbesítési infoban ez az üzenet:
Kézbesítve
idő és dátum:
20:04:58
2007.05.05
no ez miért van?
Hogyhogy előbb kézbesíti mint megirom? Rossz időzónába vagyok, vagy mi van???
időzónám GMT +1 -
smk17
tag
Üdv mindenkinek !
Tegnap vettem egy ad-46 os adapter . Fülest még most keresek hozzá , viszont kipróbáltam egy 32 Ohm-os HIFI fejhalgatóval . A mély még mindíg nem olyan mint kellene , DE NAGYSÁGRENDEKKEL JOBBAN SZÓL !
JA ? És megoldódott az akku problémája is ! Az eredeti HS-23 Headsettel kb 5 -6 óra után merült ki , MÍG EGY MÁSIK FEJHALGATÓVAL TÖBB MINT 12 ÓRÁT BÍRT KI kilences hangerőn , és ebben volt kb 10 perc beszélgetés is .
Mindenkinek javaslom , hogy zenehalgatásra cserélje a gyári headset-et ! Érdemes ! -
8x57js
tag
huha most akkor vagy nem lehet, vagy nem tudjátok.....

-
-
8x57js
tag
Szia mindenki!!!
Lenne egy kérdésem!!!
Megoldható az h a memóriakártyán le tudjak zárni egy általam létrehozott mappát? Hogy csak én tudjak jelszóval hozzáférni! -
tevekex
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek még nincs ilyen telefonja de szeretne, akkor írjon mert én megválnék a sajátomtól. -
McLaca
őstag
Sőt, célszerűbb is a telefonról formázni, és nem kábellel USB meghajtóként XP-ből.
Üdv! -
Veszek a kicsikébe egy 1GB-os Kingston micro SD kártyát. Van-e valami teendőm a kártyával (pl. formázás), vagy csak dugjam be a telóba és PC Suittal dobjam rá a biztonsági mentésem?

-
törölt tag
olyankor mi a f@sz van ha megállt a frissítés és nem tudom bekapcsolni a telót
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
BT-n keresztül lehet frissíteni a szoftver, vagy csak kábelről? Kábel sajna nekem nincs

-
Jégkokó
veterán
Na ma sikeresen frissítettem a telefonomat, egyik nap már próbáltam, de vmi hülyeséget irt ki és nem tudta frissíteni, de ma már szerencsére ment.Eddig nem tapasztaltam vele hibát
-
Boz
csendes tag
Nah, most már tényleg kijött az 5.10-es magyar szoft. Frissítettem NSU-val 4.91-ről.

[Szerkesztve] -
McLaca
őstag
válasz
Zolika69
üzenetére
Vagy esetleg tegye fel a Click&Connectet (és az internet expresszt), csatlakoztassa a telefont BT-n a géphez és máris megoldva a gond...
Princze: mi a hiba a PC Suite-tal csatlakozáskor? Telefon ugyebár BT-n a géppel párosítva, majd a csatlakozásra mi történik?
A gépben belső BT van, vagy USB dongle?
Üdv!
[Szerkesztve] -
WRCpowaa
csendes tag
Hogy lehet névjegykártyát küldeni Bluetooth-on vagy infrán keresztül sehol sem találom... a 6310i-vel olyan egyszerű volt minden : (
SEGÍTSÉG!

-
Jazzos
őstag
Közben megnéztem, 4.52-es a szoftvere. Gondolom lehet rá újat dobni. Kérdés, hogy ez ilyen letölthető valami, vagy vigyem be Nokiáékhoz? Hátha az újabb szoftvertől meggyógyul a hülyesége...
Szerk.: hopp, nem szóltam, megtaláltam a weblapon. Mennyit változott a világ röpke 10 év alatt!
[Szerkesztve] -
xAttilax
őstag
Nekem is csak rossz emlékeim vannak a SE-nal, anno a t610 pont a garancia vége után halt meg, egyik barátom k700i-e is így járt, bár neki szervizelték de megint nem jó, tesom z510i-e már volt szervizbe….. nokiáról nem tudok semmit, mert ez az első
....... -
a.t.t.i.
senior tag
Hozzászólva ehez a legrosszabb nokia telefon témához:
szerintem mindent ki lehet fogni,nagyon rosszat is meg hibátlant is,minden tipusból.
Aki szervízben dolgozik biztos nagyobb rálátása van a meghibásodási
hajlamra.
Én még anno 70ért vettem gsm-boltban,de magyarországi,eddig semmi gond nincs
vele pedig még 3,70 es verzióju volt,amit frissitettem 4,90re. -
twollah
nagyúr
Van vmi program amivel pl. a TVt tudnam iranyitani a mobil infrajaval?
Vagy ez csak vmi orult foldtol elrugaszkodott otlet tolem? -
8x57js
tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Olyan nincs, amugy azt nem is simerem, mmint nem volt még a kezemben!
Nekem is volt se-m T610!
1év 2hónap után feladta, a gari 1 év ugyebár. Pedig az egyik legszebb telefon még ma is!! be-ki kapcsolgatott magátol, semmit nem lehetett vele kezdeni.
Aztán öcsémnek volt: se t630, k700i 750i
Nekem meg most egy 6131es van -
8x57js
tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Hello!!
No akkor hogy is van ez?
Milyen márkabolt is ez. Nokia márkabolt és minden használt szir szart árulsz..
Hol van ez a bolt? Mert ezt szivesen megnézném
őszintén megmondom, én még olyan NOKIA connecting people boltot nem láttam, amin ki van téve a nokia tábla a falra az urcára, és telis tele lenne más márkákkal.
Sőt, hogy még sanyierika a cégvezető teloja
ez ám a reklám
szal hol is van ez??? -
Zolika69
csendes tag
válasz
Princze
üzenetére
Szia,
A PCn az USB BT modemre csinálj egy telefonos kapcsolatot (pl. Pannon Data néven), aminek az inicializáló parancsa az alábbi legyen
at+cgdcont=1,''ip'',''net''
és a kapcsolat tárcsázott telefonszámára az alábbit írd be:
*99***1# (usernév, jelszó nem kell)
Ezután PC Suite-on keresztül kapcsolój a telóhoz BT serial porton és a PC-n ''élesítsd'' a Pannon Data kapcsolatot, az explorerben ezt jelölni ki a ''connection'' fülön és és működnie kell. (nálam legalábbis így ok !)
Sok sikert ! -
Princze
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam a telefonnal netezni. Laptop + telo + PCSuite.
Infrán megy a net, bluetooth-on nem. Bluetooth-on amúgy minden
megy nekem: szinkronizálás, telepítés, másolás csak a net nem.
Amúgy Pannonos teló, de a beállítással nem lehet gond, mert a saját
böngészőjével (OperaMini) is megy a net (és ahogy írtam az infrán is).
Van valakinek ötlete, hogy mit nem állíthattam be jól? Megy valakinek
a net bluetooth-on keresztül?
Köszi!
Princze
======= -
McLaca
őstag
-
Jazzos
őstag
Köszönöm az infókat, maximumra van állítva a hossza. Másfél giga mp3 van rajta, amit simán le tud játszani, így sztem nem a kártya lesz az oka. Ha beviszem szervizbe, dobnak rá nekem új szoftvert? Nem nagyon vágom a témát, nem vagyok egy nagy telefonos emberke, ezt is csak azért vettem, mert sokszor bringázás közben is fényképeztem ill. videóztam volna, de digit. fényképező nem fért el nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezért jobb, ha övtáskában tartja az ember.