Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adee91
csendes tag
Ez olyan mintha azt mondanád,hogy Magyarországon
nem működik az infraport.
-
Adee91
csendes tag
Meg még egy dolog:
Miért kellett kispórolni a mobiltárcát?Megszorító intézkedés?
Szerintem nagyon hasznos kis progi,én legalább is sokat
használtam az eddigi telefonjaimban.Most letöltöttem a
jwallet nevű progit,ez ilyen mobiltárca szerű alkalmazás,
de egy kicsit logikátlan az egész plusz nem magyar nyelvű.
Na mind1,ez van. -
-
Adee91
csendes tag
Nálam is ugyanez a jelenség.(Sw.:4.52) Én meguntam és egyesével átírkáltam a tel.könyvet úgy,hogy a keresztnévhez írtam a teljes nevet.De azért ez így télleg elég gáz.
Mondjuk 800 kontaktnak nem állnék neki!
Meg nem tudom hogy azt észrevettétek-e,hogy a csoportoknál kétszer van egymás után
a ''csoportkép'' mező,gondolom az első csoportnév akart lenni csak elkúrták,mint a ... -
B3AST
tag
55 ezer..és ebben benne van az 1 gigás memória kártya is??? valami baja van esetleg? porosodik a bele, térerőbajok, meg amiket még soroltatok??? A szép állapot mit takar?? nekem valami olyan kéne amin egyáltalán nem látszik, hogy másodkézből van, szal télleg karcmentes!
de ezt írtad is.....
Ja és majd' a legfontosabb: kártyafüggetlen????
Addig még megpróbálok kest szerezni, és akkor tárgyalhatunk.....
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
létezik 6233/6234-re valami jó sakkprogram?

-
yoogie
aktív tag
Akkor tuti megmarad még egy jó pár évig. Amúgy ha eldnám max. 55-öt biztos kérnék érte!
-
Gosti
csendes tag
1./ Bluetoot-on párosítottam a 6230-as készülékemmel, ám mikor adatszinkronizálásra kerül a sor kapcsolathibát jelez, és leáll - ugyanezt teszi infrakapcsolatkor is... (Érdekes, hogy másfél hete, amikor megkaptam a telefont, még működött a dolog, oszt egyszercsak ezt a hibát produkálta...! Elment a szervizbe, szoftverfrissítésre. Két napja kaptam vissza - a helyzet változatlan...)
2./ Éppen ezért SIM-kártyán pakoltam át az adataim egy részét a 6233-ba (hogy miért nem Outlook-szinkronizálással szórakozok? Thunderbird a levrendszerem.), de így a kereszt+vezetéknevet (pl: Kiss János) is a telefonköny ''vezetéknév'' mezőjébe rakja. Jónéhánynál már manuálisan szétválasztottam ezeket, s a telefonköny-nézetben természetesen a ''Vezetéknév elöl'' opciót kértem,
NADE: ki/bekapcsolást követően - annak ellenére, hogy HOZZÁ SEM NYÚLTAM a beállításokhoz -, a dög összekeveri a kontaktokat, mégpedig annyira, hogy mondjuk, a ''Kiss János'' nevű kontaktot nem találom sem a ''J'', sem a ''K'' betűsöknél, hanem valahol, csak úgy rábukkanok... és ha megtalálom, s rámegyek, ''János Kiss''-ként látszik a beírás...! Ezek után nincs is más tennivalóm, mint a beállítások között megerősítem a ''Vezetéknév elöl'' opciót - amúgy ez látszik, tehát ELVILEG NEM VÁLTOZOTT!!! -, és minden OK lesz, helyreáll a telefonkönyv rendje...
6 héten belül ez a 4. készülékem - kivétel nélkül mind szoftverhibás volt - úgy gondolom, ezt nehéz alulmúlni...mindezt nem valami gombokért árult cucc, hanem egy deklaráltan ÜZLETI mobil produkálja, aminek ráaásul jóval kisebb a telefonkönyve, mint az elődöké (6230/6230i). Utóbbi az én hibám is: nem olvastam el a 6233 ''törzskönyvében'', hogy mekkora a telefonkönyv befogadóképessége, mer' biztos voltam benne, hogy egy új fejlesztésú gizmó intelligensebb, mint az elődök...és mikor elkeztdem áttölteni a bő 800 darabos kontaktlistámat a 6230-ból, hipp-hopp beszólt, hogy ''Megtelt''... Hát, mostanra én is!
Ja, és tisztázzuk: szeretem a Nokiákat, évek óta ilyen készülékeket használok (2002-2004: 6510; 2004-től meg 6230). Ha lett volna Bluetooth a 6510-ben, ma is az figyelne a zsebemben... Azzal soha, semmilyen gondom nem adódott, s egy, kb. két hónappal ezelőtti szoftverfrissítéstől eltekintve a 6230 sem igen bosszantott. -
Jégkokó
veterán
Eggyezünk meg , adok érte egy 6230i t és én megkapom egybe a 6233 at, memóriakártya nem kell, majd veszek

-
Gosti
csendes tag
Help! Mi a legfrisebb szoftververzió a 6233-hoz? Az enyémen V 0452 van - és egy rakat malacf@s! Oltári állatságokat művel, és naon tele a ... púpom vele...

-
villamos
őstag
Ha megnézed, hogy mennyiért árulják használtan ezt a készüléket, akkor láthatod, hogy ahhoz képest 45k talán nem is olyan rossz érte. Persze ez az én privát véleméyem.
Esetleg próbálkozhatsz itt a fórumon is, valaki biztosan megveszi annyiért, amennyit szeretnél!
[Szerkesztve] -
lilly06
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy ilyen telcsinek
De lenne egy dolog amit nem tudtam beállítani:
- Hiába állítom be, hogy megjelenjen a digitális óra kijelzővédőként, rövid időn belül minden eltűnik a kijelzőről és olyan mintha ki lenne kapcsolva. Valahogy be lehet állítani, hogy az órát állandóan mutassa?
Valaki tud nekem ebben segíteni? -
yoogie
aktív tag
Elszomorító dolog a 2 hónapja vásárolt 6233-am karcmentes, szép állapot 1 év garral, 1 gb memkártya összvissz 45 ezerért vették volna be.

2 hónapja 80.000 ftért vettem ennyit esett volna az ára? Beszarás!
[Szerkesztve] -
B3AST
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
OK, köszi!

Jó éjszakát midnenkinek....... -
B3AST
tag
Kártyafüggetlenül merre lehet a legolcsóbban megkapni 2 év garival??? Már nagyon meg szeretném venni aa telefont!!!!!!

Ja juteszembe: Ezen a telefonon is találni távirányító funkciót, mint az újabb Sony Ericssonokon???
Köszi
B34ST -
-
SzalaiG
addikt
55e előfizuval a Pannonnál. Olcsóbban esetleg?
[Szerkesztve] -
tl-x
addikt
A bt beállításoknál a számítógépen kapcsolt be a felderítést! Nekem megy btvel!
-
hejnekem
csendes tag
hali
én is tulaja vagyok egy ilyennek csak azt szeretném megkérdezni hogy a számítógéppel hogy lehet szinkronizálni bluetooth-on keresztül? odáig eljutottam hogy bekapcsolom a mobilban a bluetuth-ot és feltettem a gépre a pc suite nevű progit de nem találják meg egymást
kérlek segítcsetek -
jani0625
aktív tag
Tulajok!
több helyen olvastam hogy halk a hangszóró beszéd közben, meg hogy zajos utcán nem lehet vele telefonálni. Tényleg ennyire vészes? mi a tapasztalatotok? -
tl-x
addikt
Válasz a fentiekre! Kicsit felfújjátok ezt a por témát! Enyém meg még fóliás!
AD15öt lehet külön is venni, és az csak arra jó ,hogy átalakítja a pop-portot 3,5re nekem egy kicsit halknak tünik ugy a fülesem! Háttérképet lehet nyugodtam beállítni teljesen ki lehet kapcsolni az aktív készenlétet!
-
-
Rolf
csendes tag
Én a megjelenés hetében vettem meg, építkezésekre járok rendszeresen Budapesten, a hétvégéket egy múrvabánya mellett töltöm, ahol mindent finom por lep be de ezen egy gramm nincs. Pedig már jó pár hónapos.
-
-
atuci
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
az AD 46 nem jó? azt lehet külön kapni, de az AD41 minden funkcióját csak bizonyos telefonoknál lehet használni, a 6233-on pont nem

[Szerkesztve] -
-
atuci
őstag
válasz
villamos
üzenetére
Igen, én is azt használok, de most egy 9300 nokiám van, amiben nincs rezgő csengetés, állandóan lemaradok a hívásokról, meg egyébként sem használom ki teljesen a tudását, szóval kéne valami normális nokia (előtte 6100-am volt), amivel akár kiválthatom az mp3 lejátszót, végre nem 128*128-as kijelzője van, bluetooth-os, 3G-s.
kb. ennyi. Most tudok olcsón upgradelni, nem hagyom ki a lehetőséget. -
-
atuci
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Inkább maradnék a Nokiánál, állandóan törölni akarok a SE c gombjával
miközben visszalépni szeretnék.
Meg igazából nekem nem kell kamera sem, viszont a 3G jól jöhet még, a kijelzője is nagyobb a nokiának, olcsóbb is (bár kell még hozzá adatkábel, memkártya és az AD46 adapter + egy normális fülhallgató, de addig használom a Sennheiser mx500-at) -
SzalaiG
addikt
Qrva jó a reklámja a TV-be. Most néztem az RTL-en.

-
Drazsi
csendes tag
Tényleg nem lehet ennek a telefonnak háttérképet beállítani???

-
atuci
őstag
én úgy oldottam meg a 6230 pormentesítését, jogy vékonyan besziloplasztoztam a kijelző 4 oldalánál a telcsit, majd úgy tettem vissza az előlapot, azóta pormentes
Persze ezzel lehet, hogy elszállt a gari, de nem érdekel, eddig nem volt gond a cuccal (és csak 15k volt
) -
TayRol
nagyúr
Nekem kb. egy hónapja van meg a 6233, használom rendesen, de nekem semmi por nem jelent még meg a kijelző alatt. Eddig...
-
atuci
őstag
Sziasztok
Milyen fülest ajánlotok a kézülékhez? MP3 hallgatásra kellene. -
_voodoo_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Két évig használtam egy D500-as samsungot ugyanolyan körülmények között mint most a nokiát, de abban egy deka por nem volt...
-
tl-x
addikt
Engem meg az zavar, hogy a kamera körüli fekete fényes rész nagyon karcolódik! Nem tudom miért nem hagynak fel a gyártók ennek az anyagnak a használatával! ( pl PSP, Mpx200, 6260 egy kis része)
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos a Nokiának ez a hibája, de ez működik. A hugi samsungja folyton fagy, a kolega Motoroláján nem megy a blutusz stb.
-
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Néhány napja vásároltam egy N6233-at. Szokatlanul ''sovány'' hangja van a hangszórónak. Szinte csak magas hangok vannak benne, így a telefonáló érthetősége igen gyenge. Én futottam bele valami hibás darabba, vagy ennek ez egy ''jellemzője''?
Ha számít, akkor a sw verziója: 3.70
Köszi, Balázs -
_voodoo_
tag
Kíváncsiságból megnéztem a főnököm 6280-asát, ami kb 3 hetes, az már olyan szinten poros, hogy az enyém ahhoz képest teljesen ''tiszta''...(ő szintén full pormentes környezetben használja...)
Aki kíváncsi rá hogy az övé poros-e, annak tudom javasolni a zseblámpa használatát, kikapcsolt kijelzőnél, azt oldalról megvilágítva, egyből láthatóvá válnak a rajta lévő porszemek.
Úgy látszik a nokia a mai napig nem tudott ezzel a ''hatalmas'' feladattal megbírkózni, hogy legalább a nem cserélhető előlapos telefonoknál megoldja a kijelző normális szigetelését.
No comment... -
-
Athos07
senior tag
Most olvasom, hogy _voodoo_ kolléga porszemet talált a kijelző alatt.
Azoknál, akik huzamosabb ideje használják mennyi por került a ''gépezetbe''?
-
tl-x
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem most már érdekelne, hogy a 6280as kijelzöje mekkora?
-
Ck.
addikt
Mindketten jó nagyot tévedtetek, mert a kolléga a hangszínszabályzót kérdezte, nem pedig a hangerőt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja igen tényleg, most vetem csak észre

-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg még a zenelejátszásnál is van funkciója a hangerő gombnak, mert ha felnyomom teljesen, akkor max hangon fog szólni a zene is
-
-
Adee91
csendes tag
Ha babrálom a hangszínszabályzót,az csak a médialejátszóra
vonatkozik vagy a bejövő csengetésre is?
-
villamos
őstag
Ismét egy hozzám méltó értelmes kérdés következik. Ez arra irányulna, hogy végül is mekkora a kijelző fizikai mérete? Azt tudom, hogy 240x320, de hány centi?
Csak érdekel, és a tesztekben nincs írva... -
sbazsi
veterán
-
mdk01
addikt
Nekem is közel 150 név van a telefonomba és én csak egy átlagember vagyok.
Nehezen tudom én is elkpzelni hogy 500név legyen a telkönyvembe, de vkinek biztos kell annyi.
MÁS:
Egyébként nekem egy 6210-em van amibe alapból 500 név fér, de minden névhez lehet hozzárendelni 3telszámot plusz szöveget infót, meg postacímet stb.
Így 1500tel.szám fér el benne.
Nem értem, hogy a telefonom kiadása után 5évvel, miért van még mindig így megkötve az emberek keze.
Ilyen hiper-szuper telefonoknál nem lehet megcsiálni, hogy a kártya mérete határozza meg ,hogy mennyi tel.szám férjen el a telefonba?
[Szerkesztve] -
Adee91
csendes tag
Sziasztok!
Azt valahogy be lehet állítani ennél a telónál,hogy játék közben
ne kapcsolódjon ki a világítás? -
Gosti
csendes tag
Üdv mindenkinek! Nokia 6233-ról: a tavalyi bejelentés óta várok rá, mert úgy éreztem, erre érdemes lesz lecserélni a 2 éve gond nélkül üzemelő 6230-as mobilomat. Vagy 6 hete volt nálam kölcsönben két példány - az elsőt bosszantó szoftverhibák miatt 1 nap után visszaadtam, a másodiknál más jellegű szoftverhibák jöttek elő, az is visszament...

Most itt a harmadik, tegnap óta használom. Mikor elkezdtem belakni, jött a döbbenet: a 6230-ban felhalmozott bő 800 kontakt NEM fért bele - KISEBB lett a telefonkönyve !!! Őszintén megmondom, ezt az adatot előzőleg meg se' néztem, úgy gondoltam, hogy a 6230 utódjának kikiáltott 6233 NEM LEHET szűk agyúbb...tévedtem...
Másik gond: az adatszinkronizációs funkcióval Bluetooth-on3-4 alkalommal simán átlőttem a telefonkönyvet - ám ötödszörre már nem sikerült, és azóta sem... Elkezdi és mindjárt abbahagyja, s kiírja, hogy ''ellenőrizze a kapcsolatot''...uahhh! Ugyanezt produkálja infrán is. A nagyokosok szerint a 623 nem támogatja ezt a szolgáltatást, ám erre vonatkozó infót nem találtam (igaz, nem is sokat kerestem, mer' tele lett a ... memóriám
a cuccal)
Eddig ennyi... egyértelműen negatív a 6233-mérlegem. Pedig szeretném szeretni, de nem hagyja... -
-
_voodoo_
tag
Hali!
Én két napja vettem, és már van két nagyon apró porszem a kijelző jobb felső részén, az egyik a plexin, a másik a kijelzőn.
Lehet hogy gyárilag is ott volt, de csak ma vettem észre, és csak napfénynél látszik...
Nem szeretnék úgy járni mint anno a 6310i-vel, amit félévente kellett kitakarítani, mert már nem lehetett látni az órát a sok portól...
Szerintetek elképzelhető hogy összerakásnál került bele?
Gondolom ilyenre nem vonatkozik a 3 napos cseregari, vagy mégis? -
McLaca
őstag
válasz
Zoltanfi
üzenetére
Csak pár mm-rel nagyobb (a kasztni megtévesztő, optikailag nagyítja), és egyesek szerint állítólag valamivel mélyebbek a színei, mint a 6233-éi (szerintem a 6233-asban is Sharp kijelző van, ahogy a 6280-ban is - abban viszont tuti). Viszont a 6233 kijelzője fizikai méreteiből fakadóan finomabb rajzolatra képes (mivel a képpontszámuk azonos).
Üdv! -
TayRol
nagyúr
válasz
Adri0119
üzenetére
Szia!
Igen céges, de a céges előfizetések között is van eltérés. Nekem ez a cégesnek a szerződéshosszabbítása volt, plussz több ezer dolgozója van a cégnek, szóval ez szerintem az egyik legolcsóbb verzió. De szerintem az ''átlagos'' céges előfizunál is legalább 5-6 ezerrel olcsóbban adják a telefont.
Üdv.,
TayRol -
atala
addikt
Nem tudok konkrét infókat, de a Vodát ismerve biztosan úgy rendelték meg a nokiátol a telefont, hogy még véletlenül se lehessen rátenni a 6233 előlapot, és billentyűzetet. Megjegyzem, ha vennél hozzá előlapot és billentyűzetet már nem is biztos, hogy olcsóbb lesz, és akkor még mindig ott van a Live menü.
Rokonomnak olyan telója van amit kimondottan a Vodának készítettek. Függetleníteni tudták, de már pl az MMS beállítást T-Mobilra nem lehet beállítani a Live menüs telóban. Live mentes szoftver meg ugye nincs, mert nem készült.
A 6233 szoftvere meg nem hiszem hogy rámenne a 6234-re.
Szóval összességében jobban járunk a 6233-al, még ha drágább is. -
sbazsi
veterán
Hát igen. a 6233 kicsit jobban néz ki.
Nem tudsz valami közelítő árat? Ha 40 körül lesz árban, akkor lehet elnézem neki...
Tudásban különbözik valamiben a két telefon? Azon kívül, hogy a 6234 live menüt kapott, és rondább?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az előlapok kompatibilisek?
Lehet 6233ast tenni 6234-re? 
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/telefon/no_6234/no_6234_21.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ezt írtad is.....

De lenne egy dolog amit nem tudtam beállítani:

Talán majd egyszer megérted