- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Csakénvagyok #16486 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy szándékosan gondolsz negatív tartalmat a mondandóm mögé. Kérlek mutasd meg, hogy hol éltettem a nyugatias kultúrát? Hol írtam bármi olyat, hogy azt tartom pozitívnak? Ha figyeltél volna a mostani téma kialakulásától fogva, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy konkrétan hányok a "modern", nyugatias nőtípustól... Légyszíves mielőtt nekiugrasz valakinek, legalább annyit tegyél meg, hogy figyelmesen olvasol.
tildy: nem-nem, az úgy helyes ahogy írtam.
-
tildy
nagyúr
válasz
Nyugi. Nem kell rögtön minden mögött a rosszat sejteni.
Ez csak annyi, mint amikor azt mondják, hogy a vidéki lányok általában hamarabb férjhez mennek. Ez nem lenézés, hanem megállapítás. Ennyi. -
fordfairlane
veterán
válasz
Túl sokat idegeskedsz, ez nem lenézés, hanem eltérő életmódból fakadó jellegzetességek. Xanax segít.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged