Aktív témák

• orbano

félisten

válasz zoltanz #32214 üzenetére

és ha unalmas, buta, agy kibírhatatlanul hisztis, felületes, vagy követelőző és uralkodni akar rajtad? :F persze ha ő pizzává tud változni szex után, akkor nem szóltam :)
    amúgy tegnap mit láttam:
    karcsú, formás, igazán gyönyörű csaj, nagyon jó öltözködéssel, meseszép (de tényleg, szoborba kéne foglalni) arccal, dús fekete göndör hajjal, olyan váááá, papíron iszonyat jó parti. de valahogy mégis élettelen volt és unalmas, egy hasonló kaliberű unalmas pasival. csak álltak és unatkoztak végig. pedig... meseszép volt, sajnáltam is, hogy nem igazán mozgatott meg bennem semmit.... ...erre észrevettem a sarokban szendén meghúzódni az alteregóját. Szerintem testvérek lehettek, ő lehetett az idősebbik. Fu apám. Lehet kicsit rosszabb volt a testye, vagy csak előnytelenebbül öltözött, nem tudom, de mégis ennek ellenére... ááá. ez az odamennék és elvinném fehér lovon típus (persze csak ha nem lenne kedvesem). kis szende kislánkának nézett ki, de mégis olyan kisugárzása volt, valami mély, elfolytott ösztönös erővel, hogy a hátamon futkosott a hideg.

Aktív témák

Hirdetés