- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
zoltanz #32214 üzenetére
és ha unalmas, buta, agy kibírhatatlanul hisztis, felületes, vagy követelőző és uralkodni akar rajtad?
persze ha ő pizzává tud változni szex után, akkor nem szóltam
amúgy tegnap mit láttam:
karcsú, formás, igazán gyönyörű csaj, nagyon jó öltözködéssel, meseszép (de tényleg, szoborba kéne foglalni) arccal, dús fekete göndör hajjal, olyan váááá, papíron iszonyat jó parti. de valahogy mégis élettelen volt és unalmas, egy hasonló kaliberű unalmas pasival. csak álltak és unatkoztak végig. pedig... meseszép volt, sajnáltam is, hogy nem igazán mozgatott meg bennem semmit.... ...erre észrevettem a sarokban szendén meghúzódni az alteregóját. Szerintem testvérek lehettek, ő lehetett az idősebbik. Fu apám. Lehet kicsit rosszabb volt a testye, vagy csak előnytelenebbül öltözött, nem tudom, de mégis ennek ellenére... ááá. ez az odamennék és elvinném fehér lovon típus (persze csak ha nem lenne kedvesem). kis szende kislánkának nézett ki, de mégis olyan kisugárzása volt, valami mély, elfolytott ösztönös erővel, hogy a hátamon futkosott a hideg.
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest