- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jacksonfive #3022 üzenetére
Nem, még nincs kész a vállalati Business verzió.
-
HZoli87
veterán
válasz
jacksonfive #2435 üzenetére
-
HZoli87
veterán
válasz
jacksonfive #2433 üzenetére
Remélem nem, mert minden frissítést telepítettem tegnap este még.
-
nebancsa
senior tag
válasz
jacksonfive #2337 üzenetére
Igen én is egésznap szívtam ezzel...
Legalább most tudom én is az okát... -
Lopa
csendes tag
válasz
jacksonfive #2337 üzenetére
ez jött ESET viszonteladói hírlevél-ben
Frissítési hiba
Tisztelt Partnerünk!
Tájékoztatjuk, hogy az ESET NOD32 Antivirushoz és az ESET Smart Securityhez 2010.09.02-án 15 és 18 óra között frissítő szervereinken hibás frissítés volt elérhető, melynek letöltése bizonyos esetekben a számítógépek lefagyását okozhatta.
Az 5417-es és 5418-as vírusdefinícóra történő frissítés után a NOD32 kernel hibás újraindítási rutinja bizonyos esetekben a 80-as porton történő kommunikáció megszűnését, illetve a számítógép lefagyását okozta.Érintett operációs rendszerek:
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows XP Professional SP2
Microsoft Windows XP Professional SP3
Microsoft Windows XP Professional 64 bit Edition
Microsoft Windows Small Business Server 2003
Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Windows Server 2008 R2
Microsoft Windows 7Az ESET javította a hibát, jelenleg már az 5419-es frissítés tölthető le a szerverekről, amely helyes kernel indító rutint tartalmaz. Amennyiben a számítógép már befrissült az 5419-es verzióra, annak újraindításával a kernel modul helyesen betöltődik, és a hiba megszűnik.
Amennyiben van olyan számítógép, amely még nem frissült, a következő fix lefuttatásával a hiba orvosolható: http://download.eset.com/special/eset_update_fix.exe.
A fix törli a hibás adatbázisokat és újraindítja a kernel modult. A fix futtatása után kézi (vagy Remote Administratorról indított) frissítés szükséges. A fix futtatható az összes érintett operációs rendszeren.
A kernel újraindítására csak bizonyos modulfrissítések után van szükség. Az ilyen frissítésekre az ESET külön ellenőrző rutint vezet be a hasonló esetek elkerülésének érdekében.A hibáért elnézést kérünk.
Üdvözlettel,
Az ESET magyarországi csapata -
nebancsa
senior tag
válasz
jacksonfive #2044 üzenetére
Na nem bírtam kivárni a hétfőt
Amit mutattál, az úgy jó, gond az én rendszeremnél volt. a gépem eléggé el van használódva, ezért könyvtárt sem tudok megosztani rajta, a webserver rész sem működik rajta. Amikor meg egy hálózati meghajtóra tükröztem, azt meg a cliens nem kezelte le, mert F:\... utat adtam meg. Viszont mikor a \\ip-cím\ formátumot használtam tökéletesen működött.
Ha Dombóvár felé jársz, szólj tartozok egy sőrrel!Esetleg tudsz adni tanácsot mit érdemes még állítgatni?
Arra gondoltam érdemes lenne időzitett keresést is beállítani, mondjuk hetente egy alkalommal, de az volna jó, ha a cliensen ezt nem látnák. -
nebancsa
senior tag
válasz
jacksonfive #2039 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint Te a http-s frissítést használod. Majd csak hétfőn tudom kipróbálni nálam ez működik -e. Kiváncsi leszek fog -e müködni, mert azoknál a munkaállomásoknál akarom ezt a beállítást használni, ahol nincs net elérés. Ezek szerint akkor te nem is a tükröt használod? -
nebancsa
senior tag
válasz
jacksonfive #2037 üzenetére
Köszi!
Így létrehozza a fileokat a beállított hálózati meghajtóra.
Most ott akadtam el, hogy a cliensek ennek ellenére mégse látják a update fileokatPedig jó állítottam be az elérési utvonalat.
Tudnál küldeni egy képet a cliens oldalról, hogy te hogy állítottad be? -
nebancsa
senior tag
válasz
jacksonfive #2035 üzenetére
A Remote Administrator Console-on létrehozok egy új taskot, amibe megadom hogy a frissítésnél csináljon egy tükröt, ott beállítom a könyvtárt ahová másoljon. De nem hoz létre file-okat abba a könyvtárba.
A task lefutása után ez a szöveg jelenik meg:
Client Date State State Text
Rendelo / Rendelo 2 minutes ago Warning No task for this client -
Fityusz
tag
válasz
jacksonfive #1907 üzenetére
sztem még nem igazán kaptam választ ... nemtudna vki vmit mondani??
-
válasz
jacksonfive #1904 üzenetére
Hali!
Na ez egy igazán rövid, velős, lényegre törő, könnyen érthető HSZ volt...
Fire.
-
S W A T
senior tag
válasz
jacksonfive #1862 üzenetére
Rengetegen használják így...... (persze nem tiszta xp-vel) Már nem kapcsolok ki semmit
annyí elég volt belőle
nekem ne parancsolgasson.
-
válasz
jacksonfive #1857 üzenetére
Hali!
Pedig az a módszer működik. Nem lehet, hogy használtad a /qn kapcsolót?
Mert ha igen, akkor semmilyen ablak nem fog megjelenni telepítés alatt, csak azt veszed észre, hogy elindul minden egy idő után.
Javaslom, hogy a 7. pontot olvasd át még egyszer (a linkben, amit adtál korábban)Fire.
-
válasz
jacksonfive #1855 üzenetére
Hali!
Hátha úgy nem megy, akkor marad a "régi" bevált módszer
1. Beállítások menü(ha nem látszik, akkor CTRL+M)
2. Beállítások importálása és exportálása
3. Értelemszerűen először exportálod a beállításokat (valahova elmented)
4. Újra telepítés után meg ugyanitt importálod (a korábban elmentett helyről betöltöd)Fire.
-
sityuka80
tag
válasz
jacksonfive #1807 üzenetére
Őt használom én is!!
-
jacksonfive
tag
válasz
jacksonfive #1806 üzenetére
Érdekes módon ez most a legújabb programverzió, 4.0.442 míg az angol csak 4.0.437
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged