Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ezt kapcsold ki, utána már nem fog sárgára váltani:
További beállítások \ Felhasználói felület \ Játékos üzemmód \ Játékos üzemmód engedélyezése automatikusan az alkalmazások teljes képernyős módban való futtatásakor
-
Deck
titán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Akkor írj nekik és kérdezd meg mikorra várható a javítás. Semmit sem vesztesz vele

-
Deck
titán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Írj a supportnak biztos segítenek, ha meg másnál is fenn áll a hiba a program miatt javítani fogják. Nekem is volt tűzfal gondom és mondták, hogy köszönik az észrevételt, modul frissítésben javítják! support@sicontact.hu
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nos kipróbáltam és a hiba még mindig meg van így érzékeny búcsút veszek a programtól és ezentúl csak az vírusirtó részét használom.

-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Sajnos már panaszkodtak erre a hibára, én router mögül vagyok így nálam nem jelentkezett. A hivatalos support sem írt le épkézláb módszert, amivel meglehetne oldani, így ha zavar a hiba, akkor rakd vissza az előző (4.2) verziót.
-----
Nem vírus miatt dobálja ezeket az ablakokat, egyszerűen bugos a tűzfal, sajnos.
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Értem, ehhez hasonló? -> KÉP
Légy szíves nézd meg nekem a Névjegy segítségével, hogy a Tűzfal modulra milyen verziót ír. (1071-es verzió a legújabb.)
-----
Tűzfal sajnos még kicsit bugos, 1-2 hónapnak biztos kell, míg teljesen helyrepofozzák.
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Skype-ot nem használok, de nálam a torrent kliensnél is csak 2 db kérdést tett fel a ESS (5.0.93.7 és a régi verziók is), az egyik kifelé, a másik pedig befelé irányuló kommunikáció volt, mind a kettőt engedélyeztem és utána csöndben is volt, több kérdést nem tett fel.
Még megteheted, hogy manuálisan szerkesztesz szabályt a két programhoz a További beállítások \ Tűzfal \ Szabályok és zónák menüpont alatt.
Ha nem sikerül, akkor fordulj a magyar terméktámogatáshoz:
support@sicontact.hu
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Így zajlik le a frissítés, több mint egyszerű.
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Pontosan melyik korábbi verzióra gondolsz? 5.0.93 frissül az 5.0.94-re, ha az adott lokalizációból van újabb termékverzió.
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Angol verzión kívül egyik lokalizáció sem jelentkezett még az új verzióval (5.0.94.0), várhatóan nem is fog. Itt lehet kérdezni: support@sicontact.hu
-
HZoli87
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Attól hogy nála nem működött az eltávolítás, nincs semmi baj vele. Én körülbelül 20-25 alkalomommal töröltem le, minden gond nélkül.

-
RpPRO
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
1. not

2. barbar modszer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)