- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dictator^ #1739 üzenetére
Igen, a win 95-nek is kisebb a gépigénye az XP-nél vagy Vistanal. Nem szabadna, hogy ennyire zavarjon, mondjuk nyilván függ a hardveredtől illetve ha valami gubanc van szoftveresen, pl. összeakad más védelmi alkalmazásokkal, driverekkel stb. az tényleg okozhat ilyen és ehhez hasonló anomáliákat. Nem tudok mit tanácsolni, én több gépre is telepítettem a 3-ast amióta létezik és most már a 4-est, nem volt vele gond. Használd akkor a 2.7-est, az is jó.
btw.
Új verzió: 4.0.424
- fixed random email corruption with large attachment when scanning read messages
- fixed startup of Mozilla Thunderbird after reinstallation/upgrade from V3 to V4 or after adding an extension
- fixed problems with older Novell clients
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest