Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz koncsik #10925 üzenetére

Nah látod, ez a baj. A Wii U-nál újítani próbáltak. Nem jött be ez a tabletes móka.

Nézd meg a PS4-et. Semmi extrát nem tettek le eddig, csak eladták azt, amire igény volt. Annyiért, amennyiért meg is veszi a nép. (Oké, hogy VR felé nyitnak, de eddig sem a VR miatt voltak sikeresek.)

A Nintendo remélem nem megy el a 3D-s, tapicskolós, mozgásérzékelős dolgok irányába megint ezerrel, mert abból óriási bukta lesz. Megint.

Egy hagyományos gép kell, és _maximum_ egy hibrid kombó. Az ütne, hogy a Mario Kart 9-et tudnám TV-n, meg buszon is játszani. (Nem streamelve, hanem mondjuk úgy, hogy ha megvetted az asztali játékot, akkor tiéd a kézikonzolos is, amit letölthetsz. Persze a kézikonzolos alacsonyabb részletességgel, felbontással menne.) Persze ez egy kurva merész lépés lenne, de szerintem akkora népszerűségnek örvendene a cucc, hogy nem igaz... Ha még külön is árulnák ezt a két konzolt, és az egyikre megvettél már ezt-azt, hülye lennél nem megvenni a nagykonzolt is a jobb, profibb élményért. Vagy lehetne az, hogy minimális felárért, megkaphatnád hordozható/asztali platformra is a már megvásárolt játékot.

Egyébként nem kell lenézni a Nintendo-t. Minőséget jelentenek még mindig. Az exkluzív címeik nagyon népszerűen még mindig. Kritikusok és játékosok között is. Egy fasza, újragondolt rendszer, UI, árazási stratégia mellett egy hagyományos, sima konzol is nyerő lehet. Sőt.

A nintendo mindemellett megtarthatja a "cuki"/retro dolgokat is. Ilyen kontroller, olyan kontroller, amiibo, stb, stb. Mind maradhatna velünk. És ha a gép tényleg esetleg PS4K szint közelében lesz, akkor bizony én a helyükben csak összehoznék rá egy VR szemüveget is, mert egy Mario Kart 9 olyan beszarsz, behugyozol élményt nyújtana ebben, hogy csak nah. Jah, hogy a VR nem biztos, hogy mekkora siker lesz?

Azt tudom, hogy sokan lelkesednek értem, egyik ismerősöm kislánya (!) teljesen odavolt, amikor meséltem, hogy majd elviszem playIt-re. Naívan már elkezdte nézegetni ezeket az olcsó mobilos VR cuccokat is...

Itt a lehetőség arra, hogy előzzenek. (Exek terén szerintem marha jól fognak állni, lévén nem sok megjelenésük volt mostanában.)

• ayo

veterán

válasz koncsik #10925 üzenetére

ha tartják magukat akkor most egy GameCube-szerű valami lesz, azaz jobb hardver és egy fokkal jobb eladások és akkor majd utána jöhet a következő konzol, ami ismét siker lesz.

szerintem se kell menő hardver, de azért annak idején egy GC közel tudta hozni azt a szintet, mint a többiek és nem volt ennyire lemaradva még soha szerintem.

ja és a gamepadet a kukába természetesen :)

Új hozzászólás Aktív témák