Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Hát azok csak arra jók, hogy a játékosok csalódjanak és össze is vesszenek a végére
Nem mondom, hogy 0 a szerencsefaktor ezekben, de bőven van ráhatásod arra, hogy mi történik.
És annyira szórakoztatók, hogy ps se kell melléjük...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
Dehogynem, csak nem értik az gyerekkori verziómat
Őszintén szólva PS4-es Monopoly-t én is jobban szeretem az analógnál, iszonyat jól megcsinálták, nagyon jól játszható.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
A doboza zseniális az ilyen frankofón dinkáknak mint én...
Viszont még mindig a T2R: A játékszabályon kívűl mennyire kell magyar verzió? Emagon lehet kapni, a shell smartpontjaimat lehet emag utalványra váltani... Bár a "Europe" verzió hátulján is magyar szöveg van, legalábbis a képek szerint...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mike1334
veterán
Kinect jó móka, a switch is tudna elvileg ilyesmit, ott van pl a Ringfit adventure, de valamiért nem erőltetik, pedig szerintem sikere lenne. A wii-nél sokkal több ilyen játék volt, sőt annál az egyik fő fícsör ez volt..gondolkodtam is régebben, hogy jó lenne egy kinectes 360 vagy egy wii (u).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
Kinect és 360 (4GB) itt is van, szerintem tök jó, időről időre elővesszük, látja-e már a gyerekeket (van rajta nyko nagylátószögű is) - lehet, túl egyszínű a lakás, feketébe kellene rakni a gyerekeket, hogy jó kontrasztosak legyenek. Alacsonynövésűek vagyunk.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
A V1-em Day 0-s, tehát legalább 5 éves, meglehetősen intenzíven használt. Lucky me. Vagy mivel vettem OLED-et is, látják, hogy rendes customer vagyok és megkegyelmeztek a V1-nek egy titkos kóddal
-
ldave
félisten
Nekem megvan még a személyes fiókom, de 99%-ban már csak a Messenger miatt, 2-3 tematikus csoportban vagyok benne, de a Facebook fő funkcióját (minden szar megosztása és lájkolása) már évek óta nem használom.
Néha ránézek a hírfolyamra azért, mert tényleg van pár régi ismerős, aki még klasszikus módon néha feltesz magáról, családjáról képeket és azért azokat jó látni.A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Én ha jól emlékszem akkor a Pocketet a Colorba, a Colort az első PlayStationönbe számíttattam bele. Ezeket Londonban vettem, akkoriban volt egy Computer Exchange nevű bolt azon a részén, ahol kint laktam.
A Slime draws near! Command?
-
PHM
addikt
Hagyd el, kaptam egy jó állapotú 70 centis Samsung TV-t.
Háromszor hirdettem meg itt ingyen elvihetőként, eredménytelenül.
Pedig a régi konzolokhoz/számítógépekhez pont jó lenne.
Azóta is itt porosodik szerencsétlen a raktárban.
Hiába, ezekre már ingyen sincs nagy kereslet.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
-
adalbert1
veterán
Ha az akksi lenne a gond, akkor azt mondanám, hogy vegyél egy IPS modos GBA-t, elemmel elmegy 5-6 órát.
A saját SP-inknek az akksijaik amúgy még rendben vannak, igaz nem mértem le, hogy mennyit mennek egy töltéssel, de bőven el lehet velük játszogatni, utángyártott akksival nincs sajnos tapasztalatom.
Form factort tekintve nekem az SP jobban tetszik, szerintem a legjobb Nintendo handheld lett. -
PHM
addikt
SP akkuval nincs tapasztalatom, de egy pufi DS-hez való akkum van.
Ez sajna nem valami acélos, a ráírttal ellentétben kb a fele kapacitású, mint az eredeti.
Általában az utángyártott akkuk közül azok kerülendők nagy ívben,
amiken gyanúsan több kapacitás van feltüntetve, mint az eredetin.
Alternatíva még egy hasonló méretű telefonakku belebuherálása, de ez meg ugye
nem mindenkinek opció.
Nekem mondjuk sikerült, muszájból, mert az akkucsatlakozó tönkrement.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Guitar14
senior tag
SP-hez vettem utánygártott akksit mert a gyári fel volt púposodva amivel vettem és döglött is volt. Érzésre egész jól bírja az utánygártott bár én kb 2-3 hetente rátöltök és 2-3 óránál többet nem játszottam sosem egy töltéssel + az alatt nem világított pirosan a led (mivel itt nicns százalék csak egy piros led ha merülőben van így fogalmam sincs milyen állapotban van mikor töltök rá) Gyári kijelzőm van és mindig megy a háttérvilágítás ami többet eszik mint az IPSes.
De lehet kicsit megnyüstölöm egy tapasztalatmegosztásra + futtatom a menüben a játékokat és mérem mennyit bírt ki.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Kicsúsztam a szerkesztésből...
Amúgy GBC -t is jól meg lehet csinálni. Ez például egy komplett csomag, NES dizájnos. 25% -kal nagyobb a kijelző, 230 cd /m².
Szerk.:
Bejön ez a dizájn. Amit korábban módosítottam Switch joycon -t az is hasonló.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ldave
félisten
A kérdés aktuális Azóta sem jegyzi meg, hogy melyik résznél tartok és abban az epizódben meddig jutottam. Köszi, ha megnézed.
Ha tévén néznék Apple TV+t más lehetőségem egyelőre nincs, csak a PS5. Úton van már egy Google TV-s Chromecast, azzal menni fog remélem.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, nálunk se volt egy élmény, egy éves körül volt, amikor Horvátországba mentünk, a terv az volt, hogy éjjel megyünk, amíg alszik... Ahogy beraktuk a kocsiba kipattant a szeme, oda-vissza balesetek voltak a pályán, pont mire elhagytuk a tömeget meg kellett állni egy pelenkázásra, így 12 órán keresztül hallgattuk a három kismalac történetét.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ldave
félisten
Meg is történt a PS4 és Gameboy előzés, ezt most olvastam, a korábbi kép még a karácsonnyi időszak előtti számokat mutatta, ez meg már utána:
PS2 - ~155 millió
Nintendo DS - 154,02 millió
Switch - 122,55 millió
Game Boy & Color - 118,69 millió
PS4 - 117,2 millióA Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
A V2-nél elvileg jobban beállították a színeket a játékprogramozók elképzeléséhez.
Brighter Screen
There’s one more major difference we should note in our Switch V1 vs. the V2 comparison, and it’s the screen itself. For the V2 model, Nintendo worked with Sharp to implement brighter screens that are still energy efficient and pleasant to look at.
Setting the two consoles side by side, the differences are very noticeable. The new screen gives off warmer colors and is a bit brighter, which is important when playing outside in direct sunlight. However, it’s still an IPS panel, so it can’t quite match the fidelity and contrast offered by OLED displays.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Ha Sony-t is akarsz vinni, kölcsönadom a PS Vita-mat (OLED-es!!!)
Én a harmatgyenge laptop-omon szoktam XBox cloud gaming-gel játszani, elégedetten, tényleg (sajnos egyre többet lógnak a gyermekek a TV-n, lehet ezen kell változtatnom... de bőven van kézikonzol-os pótolnivaló is (Vita, 3DS, stb.)). A Switch-csel nem merek ágyban játszani, félek elalszom és leejtem (Mindenféle tárggyal a kezemben el tudok aludni hirtelen.)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest