Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
-
(rögzített hozzászólás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
HUmenetke #95 üzenetére
Sokmindent jelenthet, ezért sem írtam hozzá kommentárt. A japán-angol fordításkor is sokszor vesznek el információk. Én úgy értelmezem, hogy 2024 elején (coming into 2024) a jelenlegi switch lesz a fókusz, de azért ez nem zárja ki, hogy az év végén már a következő. És bármennyire is várom a bejelentést, szerintem húzni fogják amennyire csak lehet, hiszen a jelenlegi modellt is viszik és az ahhoz készült játékokat is viszik. Ha most kapna a switch egy jó adag régebbi xbox játékot is (amit pletykálnak), az is adhat új lendületet neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok