- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
unrealnoise #76 üzenetére
Én személy szerint egy pro controllernek jobban is orultem volna. Főleg mondjuk 10k-val olcsóbban tudom megvenni a packot.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini-ITX
- Tudományos Pandémia Klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!