Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• horkovy34

junior tag

válasz cSuwwi #60123 üzenetére

Nekem tegnap érkezett az előrendelői ajándékkal. :B A World 1-et a Jungle-t már ma este maxoltam is a titkos templomos pályával együtt (összes kong felirat és puzzle darab meg van). Ezek a titkos pályák úgy nyilnak meg ha az adott világ összes pályáján összeszeded a kong feliratott. Nekem meg volt régen Wii-n is és azt kell mondjam hogy sokkal szebb lett és smooth-ab a játék. Azért apró szembetűnő dolgok vannak amit nem is értek..... Például rögtön a második világ (beach) első szintjén a háttérben hullámzó tenger konkrétan visszalépés szerintem a Wii verzióhoz képest! :D Van is erről videó a youtube-on. Először azt hittem hogy ez valami f@szság de tényleg feltünő, annak meg pláne akiben élénken él a Wii-s verzió. Hogy ez mitől van pontosan arról gőzöm nincs, pláne hogy ettől eltekintve egyébként a játék minden aspektusában szebb és jobb a Wii verziónál. Talán későbbb majd egy patch megoldja.

Új hozzászólás Aktív témák