Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz cross56 #47707 üzenetére
Mindeképp nézzél szerintem kártyát. Nem sok mindenre elég a belső.
Főleg, ha behúzol pár olyan multiplatform címet is, ami azért lesz érdekes, mert így legalább kézben tudod játszani.
Ezt még elfelejtettem feljebb említeni, hogy lehet néhány dologban megváltoztatja a felhasználói szokásodat. Én például nem sűrűn viszem el itthonról a gépet, sokszor pedig tök jó az ágyban játszani fejhallgatóval.
Szerk.:
Bár némelyiknél érdemes tesztet (pl. Digital Foundry) nézni vásárlás előtt. Vagy kérdezni itt a topikban. Mert van amikor szerintem tragédia. Vannak cloud játékok is. Illetve van ami szerintem nem túl jó 30 FPS -sel...főleg, ha azt sem tartja mindig.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest