Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Kai_Rong #29357 üzenetére
Nekem se volt még bajom Konzolvilággal, bár Nintendo Switch címek közül csak Pokemon: Shield-et rendeltem tőlük elő, és azt megjött megjelenés napján. Viszont jövőben nem preferálom őket, szimplán azért mert NEM hivatalos Nintendo partnerek, így náluk előfordulhat friss megjelenéseknél a csúszás talán, szerintem. Viszont eddigi 1 Nintendo és sok Sony PS rendelésem is megjött megjelenés napján hozzájuk időre, vidéki üzletbe.
Ha Nintendo akkor Gamepark vagy PlatinumShop talán legbiztosabb.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Faterkam
addikt
válasz Kai_Rong #29357 üzenetére
A Konzolok Szervizétől rendeltem elő a második AC-t. Március 20-án 11h-kor személyesen vettem át a kért helyen, ajándékokkal, a meghirdetett áron -törzsvásárlói pontokat is levonták belőle!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest