Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elég meredek pletyka járja a netet, állítólag a Switches Animal Crossing közelebb van, mint gondolnánk, 2019 március-áprilist emlegetnek.
-
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
Oké, ez a Super Mario Party nagyon jól működik társaságban. Koradélután kezdtük, most fejeztük be. Magasan a legjobb party game, amivel dolgom volt eddig. Aki ilyen céllal szeretné használni a Switchet annak nagyon, nagyon tudom ajánlani.
-
djozsi
senior tag
válasz fiATHaLON #13724 üzenetére
Én vettem hozzá egy tokot a hordozás miatt, ahhoz járt egy fólia, azt ráraktam, ezen kívül semmilyen "óvintézkedést" nem tettem és semmi baja a day 1 vásárolt, legalább ezer órát használt Switchnek.
Nemrég volt ez téma, hogy a topik elég félrevezető ebből a szempontból, mert nyilván alapvetően azok írnak, akiknek gondjuk van a géppel és ezért a visszaolvasás azt a benyomást keltheti, hogy a gép egy tákolmány, ami mindenkinél tönkremegy.
Tény, hogy nem ez a gép fogja nyerni a legjobb build quality díjat, de valódi használati problémát okozó hiba egyedül a joycon probléma volt néhányaknál, ami mechanikai hiba, sok esetben házilag orvosolható.
Én nagyon határozottan kiállok amellett, hogy ha tetszik a gép koncepciója vagy a rá készült játékok, akkor érdemes megvenni, ha azért nem veszi meg az ember, mert a neten azt látta, hogy sokaknál baj van vele, akkor nagyon jó eséllyel csak magával szúr ki, ha pedig mégis adódik vele valami, akkor ott a 2 év garancia. -
djozsi
senior tag
válasz Adam_Shepard #13730 üzenetére
Nekem van egy piros-kék és egy dupla sárga párom, illetve sokáig volt egy szürke párom is, de azt kölcsönadtam határozatlan időre, ezekkel nem volt gond, egyik se dobta el soha a jelet.
A jeleldobálós problémával úgy tudom annyi a teendő, hogy beviszed a Gameparkba és akár helyben meg is várhatod a javítást, ha előtte időpontot egyeztettetek. -
djozsi
senior tag
válasz LeventeV #13733 üzenetére
Próbáld ki, hogy beveszi-e (elkezdi-e tölteni vele), ha igen, akkor nyugodtan használhatod, de arra számíts, hogy nagyon lassan fogja tölteni.
Egyébként a dokkolót nem kell magaddal vinni, külön töltő van hozzá, elég csak a töltőt kihúzni a dokkolóból és viheted magaddal.
-
djozsi
senior tag
válasz fiATHaLON #13743 üzenetére
Sajnos nincs backward compatibility, a Wii U jó first partyjait adják ki rá sorra, de külön kiadásként meg kell venni, ott sincs backward compatibility. Én is nagyon örülnék egy Galaxy 1-2 újrakiadásnak. Ebben amúgy az a kegyetlen, hogy Kínában Nvidia Shieldre (ami lényegét tekintve ugyan az a vas, mint a Switch) ki lett adva a Super Mario Galaxy. Szóval egy a Switch-el egyező nem Nintendo platformon hivatalosan ki lett adva a Galaxy, de Switchre nem. Elképesztő és szomorú.
A gép brutál jól működik családban, társaságban, gyerkőcökkel pedig pláne és erre a Nintendo is rámegy a felhozatalával, Mario Kart, Arms, Mario Tennis Aces, Super Mario Party és persze a Labo, hogy csak néhányat említsek a kapcsolódó kínálatból. Ilyen körülmények közé szerintem no-brainer választás a Switch.
Monumentális single player kínálat egyelőre nem olyan hatalmas és a first party AAA support elég apránként csepeg, de a mennyiséget kárpótolja a minőség, a Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey az előző év legtöbb goty-t nyert játékai, sokak szerint csak ezért a két játékért megéri beruházni a platformra.
-
djozsi
senior tag
Az új Switch pletyka mindössze annyi, hogy állítólag tárgyalást folytatnak képernyő panelekről 2019 őszi céldátummal, az se tiszta, hogy ez a képernyők leszállítására vagy az összeszerelésre vonatkozik-e. Arról nem is beszélve, hogy például 3DS-t is többféle képernyővel szállítanak, szóval lehet csak egyszerűen kell több panelbeszállító.
Azt se tudni, hogy pontosan mi lesz az új Switch, ha nekem fogadnom kéne én sokkal inkább látok magam előtt egy olcsóbb, akár handheld-only Switchet, mivel a japán piacon a legnagyobb siker a Switch, ott pedig a handheldre nagyobb az igény, mint a home console-ra.
Ne feledjük, hogy a 3DS-t is a 2DS követte, csak utána jött a New 3DS. -
djozsi
senior tag
Egyébként sokan vannak ezzel így, hogy ha mondjuk pár hónapig nem látnak maguk előtt olyan játékot, amit mindenképp vennének egy adott platformra, akkor inkább eladják, aztán vesznek újat? Engem ez eléggé meglep. Biztos lehet nyerni rajta párezer forintot, de nekem biztos, hogy nem érné meg az adás-vétellel való dupla vesződséget, a többiről nem is beszélve.
Semmi közöm senki anyagi helyzetéhet, de emögött inkább az áll, hogy akkor valami másra fordítja az ember addig azt a pénzt, amibe a gép került, tehát helye van a háztartásban az eladásból bejövő összegnek, aztán legközelebb megint előteremti vagy tényleg egyszerűen csak zavar, hogy ketyeg a garancia meg bíztok benne, hogy a vásárlásnál már párezerrel olcsóbban juttok hozzá?[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz yusukee #13770 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a dobozos Tornához járó kód nem tartalmazza magát a DLC-t, csak a többi season pass cuccot. [link]
szerk: fontos még az is, hogy a Tornához járó season pass kulcsnak csak az alapjátékkal van értelme, noha maga a dobozos Torna standalone is játszható.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz gainwardgs #13831 üzenetére
Nagyon jó játék, de ne akció platformerre számíts, ez tényleg a lopakodásról szól. Ha ilyen formában is érdekel, akkor mindenképp ajánlom, tényleg kiemelkedően jó cucc.
-
djozsi
senior tag
válasz Sirandrish #13838 üzenetére
Tuti, nagyon alaposan átnézted, biztos, hogy minden rendben? Eddig meg voltam győződve arról, hogy ez egy bóvli, aminek kiesik a képernyője, de kezdesz elbinyotalanítani...
-
djozsi
senior tag
Szerintem maga a sztori könnyű lesz, nem véletlenül célozzák vele az új közönséget, viszont épp mai hír, hogy lesz benne a sztori végigvitele után postgame tartalom, ahová már komoly kihívást jelentő ellenfelek is kerülnek. Na és mindig ott lesz a pvp kihívásnak, ha jól értem támogatni fogja az online 1v1 csatákat a játék.
-
djozsi
senior tag
válasz igorguzmov #13871 üzenetére
A hűtés dinamikusan van megoldva, handheldben nagyon halk, docked módban azért tud hangosabb is lenni.
A gép szinte egyáltalán nem melegszik pont az aktív hűtésnek köszönhetően. Nem szoktam tapogatni, lehet, hogy van olyan pontja, ami melegszik, ezt majd valaki megmondja, de ahogy fogod normális esetben úgy semmiféle melegedést nem érzékelsz. A ventillátor kivezetőjénél lehet érezni, ahogy távozik a meleg levegő, ha oda tartod a kezed. -
djozsi
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #13929 üzenetére
A Dark Souls nehéz játék, de fontos, hogy szinte minden halálnál csak magad okolhatod, világos, hogy miért haltál meg, mit kell következőre jobban, figyelmesebben csinálnod. Sok türelem kell hozzá, de nagy a jutalom, a sikerélmény 1-1 nagyon nehéz boss legyűrése után.
-
djozsi
senior tag
válasz igorguzmov #13943 üzenetére
Olyan értelemben "maradi" vagy, hogy a trend egyértelműen a digitális játékok felé mutat, évről évre nő az arányuk a teljes játékeladás tekintetében, szóval ez a jövő, de abban egyerértek, hogy egy ilyen tematizált verziót eleve a külsőség miatt vesz az ember, az pedig egy dobozos játéknak van csak, egy letöltőkódnak nincs, max ha szép papírra nyomtatják...
Egyébként nagyon sok múlik a felhasználói szokásokon, nálunk például nagyon sűrűn váltogatjuk a játékot, amivel épp játszunk, van, hogy összeülünk játszani és 2 óra altt 4-5 játékra is váltunk és elég gyűlöletes lenne minden alkalommal kártyát cserélni a gépben, szóval én kifejezetten örülnék a digitális kódnak ilyen esetben, de másoknál nyilván más a szempont.
-
djozsi
senior tag
válasz igorguzmov #13948 üzenetére
Mondjuk Steamen nincs is választásod...
-
djozsi
senior tag
Railshooter a Gal*gun 2 jut eszembe, de eléggé nem az én világom az a cucc...
Guitar Hero alatt mit értesz? Mert ha egyszerűen ritmusjátékot, akkor abból van több jó is a gépre, a Deemo, Thumper mindenképp kiemelendő, de említést érdemel még a Voez, Crypt of the NecroDancer, esetleg a Super Beat Sports.
A most megjelent Super Mario Partyban van egy külön ritmusjáték-mód is, elég mókás, talán olyan 8-10 minijátékot tartalmaz.
És persze kicsit távolabbi rokon, de a Just Dance is ide sorolható. -
djozsi
senior tag
Ha már ritmusok, pár napja felkerült a Super Smash Bros. Ultimate menü témája, ami a main theme feldolgozása. Itt találjátok.
Szemfülesek észrevehetik, hogy a korábbi Smash részek dallamai is bele vannak fűzve, igazi tisztelgés a széria előtt.
-
djozsi
senior tag
És egy kis pletyka, novemberre rögtön 2 Nintendo Directről is pletykálnak jelenleg. Egy Smash direct mindenképp várható, hisz még van egy mód, amit nem jelentettek be, de állítólag lesz egy általános, a múltkorihoz hasonló Direct a jövő év eleji felhozatalra fókuszálva.
Ezen kívül szinte biztos, hogy tartalékolni fognak valami bejelentést vagy trailert a The Game Awardsra, ami nálunk december 7-én hajnalban lesz, az előzőn jelentették be a Bayonetta bundle-t és a folytatást. Azt tippelik, hogy az új részhez kapunk egy trailert vagy a Metroid Prime-ból fognak mutatni valamit. -
djozsi
senior tag
Ez a link lesz a nyerő, 94 demó ABC sorrendben.
-
djozsi
senior tag
Rögtön nem kell ha nem tervezel valami sok gigás játékot digitálisan megvenni. Nem túl nagy a belső tárhely, de a főleg fizikai hordozón veszed a játékokat, azért egy ideig mindenképp kitart. A lényeg, hogy kártyát tényleg ráérsz utólag venni, ha kezded kényelmetlenül érezni magad a tárhelyen.
Egyébként most már nem olyan vészesek az SD kártya árak szerencsére, egy64eset/128asat simán lehet kapni 5/10ezerért és a 128as már tényleg untig elég. Mondom ezt úgy, hogy nekem egy 400as van benne, de egyrészt digital only játszom, másrészt pedig egy kis odafigyeléssel elférnék én is 128on.
-
djozsi
senior tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy a játékok töredékénél van ilyen sok letöltés a dobozos mellé és ezeknél ez mindig fel is van tüntetve a dobozon. Legalábbis amennyire én tudom.
-
djozsi
senior tag
Indult egy kisebb sale az eshopban, elég sok indie-t leáraztak, érdemes körülnézni annak, akit érdekelnek az ilyen játékok.
-
djozsi
senior tag
válasz fuddle #14026 üzenetére
Amit leírsz az alapján a Switch az ideális választás, ennél erősebb kézikonzol jelenleg nincs a piacon, ezen fogsz tudni a leginkább "modern" játékokkal játszani handheld módban.
Én a Zeldát úgy 50%ban handheldben játszottam, teljesen jól fut úgy is.
Tényleg fura a szokásos handheld élmény után ilyen kaliberű játékokkal játszani handheldben, de ez inkább kellemesen fura, semmint zavaró.
Szerintem az alapján, amit leírtál a Switch jobb választás, mint a 3DS.
De persze az igazán ideális az lenne, ha mindkettőt beszereznéd... -
djozsi
senior tag
válasz wandor0930 #14043 üzenetére
Kártyás játékos rész ha tényleg szerepel az összefoglalóban, akkor ki kéne onnan szedni, felesleges pánikkeltés. Egyébként annyiról van szó, hogy hackerek észrevették, hogy a játékkártyáknak egyedi azonosítója van, ebből pedig ügyes sajtósok levezették, hogy a Nintendo ki fog bannolni, ha használt kártyát veszel és azt előtte lemásolták. Soha senkivel nem történt ilyesmi.
Online előfizetésre akkor van szükséged, ha online szeretnél játszani. A single player része működik a játékoknak nélküle is. Illetve a free2play online játékok működnek online előfizetés nélkül is.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #14053 üzenetére
Egészen nyugodtan.
Viszont akkor már azt is tegyük bele, hogy lehetőleg senki ne vegye kézbe a Switchet, mert "könnyen kifolyhat az akkusav és szétmarhatja a kezét".
Végülis pont ugyan úgy soha senkivel se fordult elő, mint a Switch tiltás használt játék miatt, szóval pont ugyan annyi létjogosultsága van egy összefoglalóban. -
djozsi
senior tag
válasz Mr Bond 007 #14054 üzenetére
Köszi az infót, legalább olcsóbban meg fogom úszni.
-
djozsi
senior tag
válasz maximilian4 #14063 üzenetére
Kettővel fentebb írtam még ingyenes játékokat. Viszont ha nincs rutinod kontrollerrel, akkor szerintem ne olyan játékkal kezdj, amiben vélozni is kell, azokhoz azért jobb, ha kicsit szokod az irányítást. Érdemes mielőbb beszerezni a Mariot, Zeldát, azok az ultimate best játékok a gépre, nem nagyon lehet velük mellényúlni és azokon keresztül megtanulod használni a kontrollert.
Viszont a legtöbb nagyobb játék (zelda, splatoon 2, fortnite, doom, wolfenstein, stb...) támogatja a gyro célzást, szóval nem kell analóg karral célozni, egyszerűen a kontrollert mozgatva célzol, ez nagyon hasznos funkció, nagyon rá lehet szokni, érdemes kirpbóálni. Bár handheldben annyira azért nem használható jól. -
djozsi
senior tag
Igen, a két szélen volt benne mindig is két csík, bár nem puhák, műanyagból vannak és mivel a képernyő szintén műanyag, ezért össze tudja karcolni, erre szokták mondani, hogy a dokk karcolja a képernyőt, de ez nem a képernyő hasznos felületét jelenti, hanem a szélén a két sávot, amire illeszkednek ezek a csíkok.
-
djozsi
senior tag
Boccs a spammelésért, de újabb játékok lettek akciósak, így már jóval több, mint 100 játék akciós, tényleg javaslom, hogy mindenki, akit érdekelnek az indie-k fusson egy kört az eshop akciós részén, van pár nagyon jó játék is a listán.
-
djozsi
senior tag
Igen, pont ezért szoktam szólni, ha egy nagyobb adag játék kap leárazást, jó játékok szoktak érdemi kedvezményt kapni. És nem ez az első eset, hogy ilyen történik, hogy egy játék Switchen a legolcsóbb vagy ott kap először akciót. Indie fronton simán párban van az eshop a többi store-al akciók tekintetében. Third party AAA-k, sőt, Nintendo játékok is szoktak akciózva lenni néha, igaz ezeknél még lenne hová fejlődni, de láttam már akár a Zeldát, Splatoont is leárazva ilyen 20-30%-al.
-
djozsi
senior tag
Érdemes szerintem beregisztrálni valami olyan oldalra, mint a Nintypricer, beállítani a régiót, aztán összeállítani egy wishlistet. Onnantól kezdve emailt fogunk kapni arról, ha valamelyik játékunk akciós.
Persze igazán jó lenne, ha ezt tudná magától is az eshop, semmi értelme ott a wishlistnek, nem szól, ha akciós a játék és le se veszi az esetleg megvásárolt játékokat automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest