Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
GhostLead #1990 üzenetére
Hát nem ismerem annyira a játékosokat, majd 1 év múlva kiderül, hogy ki draftolt legjobban
.
Játékosállomány szerint viszont a Ravens, Vikings (bár Matt Birk elengedésével nagyot vesztettek), és a Phili járt a legjobban a trade/draft időszakkal.
Ha a Redskins elöl nem viszik el Sanchezt akkor valószínüleg őket tartanám most az NFL-ben a legerősebb csapatnak, így viszont, hogy nincs egy jó QB-jük hát nem tudom mihez fognak kezdeni. Packers fanként szomorúan vettem tudomásul hogy Rajit választottuk mikor ott volt Orakpo, szerintem ő lehet J. Allen mellett a második "sackgép" idén
.
Bár nekünk a védelem volt a gyengeségünk idén szóval érthető, hogy azt erősítettük.
Hogy jósoljak is egy kicsit (mert szeretek), playoffba én várom a Ravenst, Vikingst (Packers azért remélem megszorongatja őket
) Coltsot, New Orleanst, Patriotst, NFC-Eastből nem merek még tippelni sem, mind a 4 esélyes
, utána Oaklandet talán, és a Cardinalst.
Aztán hogy ez mennyire lesz missread majd az idő eldönti.
GO PACKERS!
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest