Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
minnyá kezdődik.
basszus, most nézem, hogy minden héten volt egy ingyen meccs. Igaz, NE meccs nem volt köztük, de akkor is... lúzerség volt kihagyni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
azért a büszkeség faktort se vegyük ki.
Hazai pályán a nagy riválistól nem akarnak kikapni a PO előtt a visszatérő edzővel.
Egyelőre mennek, de az offense-ük még semmit se csinált a második félidőben...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Manning nem fogja hagyni, hogy összeomoljon a csapata egy ilyen lehetőség kapujában.
Kiesett a Giants, hiába nyert (mert nyertek a macik)
Baltimore úgy tűnik, negyedik marad...(LOL a fake-puntot láttátok by BAL)
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Őszintén szólva örülök, h Peterson-nak nem lett meg a rekord. dehogy 9 yardon múlt, LOL
SzegényRicsi macijai is hiába nyertek.Ami meg a fekete hétfőt illeti, biztos olvastátok: kezdődik, ill. már pénteken kezdődött. Andy Reid már nem a PHI edzője, Rex is az állását félti , mondjuk a minapi balhé után nem csodálom.
-
rlazol
veterán
nah, kitöltöttem a tippjeimmel (meg azzal amit tudunk ) a kis táblázatunkat, sok meglepetést nem várok... Nem tudom elképzelni, hogy Ed Reed+Ray Lewis ne tudná elégszer megtréfálni elégszer Luck-ot hazai pályán. Ugyanakkor az "öreg" Manning ellen már ez kevés lesz 1600 méterrel a tengerszint felett.
a másik oldalon szerintem a HOU összeszedi magát, a CIN szerintem nem lesz elég, ők kifújnak azzal, hogy bejutottak. Viszont másodszor is megfagynak északon.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
ja, hogy buktad a fogadást? így már értem...
jó meccs volt a tegnap esti, semlegesként örültem volna, ha a Romo a végén nem adja el, vagy legalábbis még sokat előrehaladnak. Így az utolsó pár perc nem volt túl izgalmas.
És a szent tábla.
Az urak mit tippelnek?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
én az ingyenes meccsre regisztráltam a game pass-on, de nem adtam meg semmit... ha rámegyek a gfame pass-ra, továbbra is BUY IT NOW reklám van.
majd kiderül, egyelőre átfutom a szerződést. Elvileg ma még benne vagyok a 3 napban, szóval nincs vész.közben megnéztem az AFC oldalon a szezon eredményeket, érdekes.
Strength of schedule:
Houston:........127-129 (0,496)
Baltimore:......127-129 (0,496)
New England:.126-129-1 (0.492)
Denver:..........117-139 (0.457)
Indianapolis:...113-143 (0,441)
Cincinatti:.......112-144 (0,438)Strength of victory:
New England:.89-103 (0,464)
Houston:........93-115 (0,447)
Baltimore:......70-90 (0,438)
Indianapolis:...71-105 (0,403)
Denver:..........80-128 (0,385)
Cincinatti:.......61-99 (0,381)vagyis
A Denver eleve közepes sorsolással indult és döntően a gyenge ellenfeleit győzte le (Strength of Loss: 37-11 (0,77) pozitív mérlegű csapatokkal szemben 2-3
A Ne sorsolása nehéz volt, egy meglepő vereséget (w2 ARI) leszámítva hozta a kötelezőt,(SoL: 37-26 0,587) 50%-os a + mérlegűekkel szemben (3-3)
A Houston nagyon nehéz sorsolással a kötelezőt mindig hozta (SoL:34-144 0,708) és az erős csapatokkal szemben is pozitív: 5-3
A Baltimore nagyon nehéz sorsolással egy meglepő (w2, PHI) vereség (SoL 57-39 0,594) és negatív az erős csapatok ellen: 3-4 (ehhez tegyük hozzá, hogy az utolsó héten félgőzzel játszott a 10-6os Bengals ellen)
A Colts sorsolása szerencsés volt, mégis kikaptak két gyenge csapattól (w3 JAC, w6 NYJ) (SoL:42-38, 0,525) de 50% az erősekkel szemben (3-3)
A Bengals sorsolása a leggyengébb, kikaptak több közepes csapattól, (SoL 51-45, 0,531) megvertek jópár erőset (3-2)Ennél mókásabb, ha csak a szezon második felét nézzük, vagyis az utolsó 8 meccset:
Denver:............8-0; Schedule: 0,344; SoW 0,344; SoL --------; vs+:1-0
New England:...7-1; Schedule: 0,488; SoW 0,455; SoL 0,733; vs+:2-1
Houston:..........6-2; Schedule: 0,516; SoW 0,448; SoL 0,719; vs+:3-2
Baltimore:........4-4; Schedule: 0,539; SoW 0,438; SoL 0,640; vs+:1-3
Indianapolis:.....5-3; Schedule: 0,438; SoW 0,333; SoL 0,750; vs+:1-3
Cincinatti:.........7-1; Schedule: 0,406; SoW 0,393; SoL 0,500; vs+:2-0Ez alapján a Denver szárnyalása kevésbé meglepő, nagyon gyenge ellenfelek (44-84) között csak a Baltimore+
érthető a Houston és a Ravens szezonvégi "gyengesége" is, a végére kapták a nehezét, 5 ill 4 + mérlegű ellenfelet, a HOU még így is jól jött ki, a Ravens csak az ért nem, mert az uccsó meccsét átpihente.
A NE hozta a formáját, nehéz ellenfelek ellen övék a legjobb SoW annak ellenére, hogy kikaptak a 49ers-től
Az IND és a CIN sorsolása közepes volt, a Colts csak a kötelezőt hozta (+ a HOU ellen az utolsó héten) a CIN számait a Giants és a Baltimore utolsó heti legyőzése kozmetikázza.
Ez alapján én a Denvert megint kivenném az elit csapatok közül, és a BAL, HOU, NE társaságból várom az AFC győztest.
Illetve várnám, ha ez a sok hülye szezon statisztika érne bármit is a rájátszásban...
bocsi a hosszú postért, most nem volt jobb dolgom...
-
rlazol
veterán
válasz TommyLee73 #5776 üzenetére
én nem kaptam ilyet.
most, hogy mondod valami dereng, hogy még szeptemberben a free trialra épp ezért nem regeltem, de vhogy ez most más volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Ray Lewis visszavonul!
Persze csak az idény végén.
Micsoda motiváció lesz ez a csapattársaknak!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
egyet már nyert...
az a baj, hogy annyi sok srácnak kijárna a gyűrű, aki sose kapott/fog kapni... pl. Dan Marino. ehelyett én gusztustalan módon Bradynek kívánok egy negyediket.mellesleg ez zseniális...
szeretem ezt a Griffin gyereket, vhogy sokkal életrevalóbbnak tűnik, mint a szuperstréber Luck.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
szerintem a Ravens szárnyali fog a COLTS ellen.
És bármennyire is jó Luck, ez akkor is a Ravens D, amely a frissen visszakapott vezérével, a vezérért fog játszani. A Colts védelme meg nem elég jó ahhoz, hogy Flacco-éknak ne legyen pár sikeres drive-juk otthon.Ami az AFC döntőt illeti: előbb oda is kell jutni. Nehogy megint nagy legyen a mellény, int 2 éve. Meg 3 éve.
-
rlazol
veterán
Látom, megvan a NE jövő heti ellenfele.
A védelmük kemény, a mienk meg nem olyan, mint a Bengals-é, simán lehet ez egy sokpontos adok-kapok.
Basszus, de kemény lesz, dehát itt könnyű már nincs.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
a magam részéről kicsit módosítom a korábbi tippemet és a SEA-t várom a GB ellenfelének az NFC döntőben.
-
rlazol
veterán
részleges elülső szalag szakadás és részleges külső oldalszalag szakadás gyanúja.
és lehet, hogy egy korábbi sérülésből származik.
Ha ez így van, akkor sem temetném még a 2013-t.
AP sérülése sokkal brutálisabb volt, igaz, ő egy pár héttel korábban szenvedte el. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy október tájékára kész lesz, volt már neki térdszalagszakadása, ismeri az utat, ez nagy előny.
Izgalmasabb az, hogy a cseréje mit nyújt addig. Nehogy a végén úgy járjon, mint Alex Smith.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
hát, lehet, h azon a meccsen összesen lesz 20 pont
najó, nem, de az tuti, h a PATS vért fog izzadni. nagyon nehéz egy csapatot kétszer megverni egy idényben (ezért bíznék egy Ravens elleni meccsben) és Houstonban tuti, hogy nagyon felszívják magukat a decemberi kalapálás után.
Remélem, a sérültjeink rendeződnek.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
ha az offense elég sok pontot szerez, akkor mindenképp passzolniuk kell. És fognak is, a kérdés, mekkora nyomás lesz Schaubon (front seven...), és fognak-e jönni azok a kritikus labdaszerzések, amelyek idén is, tavaly is jópár meccset megmentettek nekünk.
nagyon tetszik a buli, szerintem megyek.
-
rlazol
veterán
nekem megjött a visszaigazolás, én ott leszek.
Ti jöttök?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
micsoda meccs volt... kár, h csak a végét láttam.
-
-
rlazol
veterán
a wildcard hétvégén 4-0 volt a tippem, ezen a héten eddig 0-3.
nem kéne 50%-ra lemenni...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nem lesz ebből infarktus nélküli győzelem...
bár a lényeg az a győzelem. Az legyen meg.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Nem értem Ricsiéket, szerintem teljesen jó bírói ítélet volt, h nem volt fumble.
nekem az volt az első gondolatom, amikor kiesett a labda, h jó, de a playnek már vége volt...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
sok idő van még...
18 pont az 3 labdabirtoklás ((6+1)+(6+2)+3)
elvesztheti még a PATS, de már nem sok mozgástere van a HOU-nak.
GO PATS!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
take over on downs a HOU 32-esén, most kell befejezni...
ÉS OTT IS VAN!
-
rlazol
veterán
válasz leslieke #5985 üzenetére
elvileg nincs, gyakorlatilag a special team még igyekszik jó házigazda lenni...
és szerintem ez TD.
mondjuk még így is 18 pont és 12 perc.
Own side kickek jönnek és sok futás a NE részéről...[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
6 perc, 2 yard ebből minnyá megint TD lesz.
a nagy kérdés, h utána meddig tartja a labdát a NE.
nincs még vége.szerk.:
mondom én... 5:11 és ott a TD, ott a 2 pont. 2 labdabirtoklás a difi...
kell valami az offense-től.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
nah, most van meg.
3:26, nincs HOU időkérés és a 20 yardosukon van az offense.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
a módosított tippjeim.
SF-NE döntőt várok.bár az AFC főcsoportdöntő nagyon kétesélyes.
-
rlazol
veterán
annyira vicces, te az optimista szurkoló prototípusa vagy én meg az óvatosé...
szerintem az a meccs minden lesz, csak sima nem. A Ravens szétkapta a Denver rövid, gyors passzos játékát, és Flacco kinyírta az amúgy atomstabil secondaryt, 3TD, 0 INT, 300+yard... A másik oldalon 2 INT és 2 fumble (1 lost) Manning ellen, 3 sack az 1 ellen.A Ravens azon kevés csapatok egyike, amelyik számára a Gilette csak egy a 31 idegen stadionból, van 1000 motivációs okok és egy kurva jó edzői stábjuk.
Ahogy BB is megmondta: a meccs ez utolsó playen vagy OT-ban fog eldőlni, úgy mint az utóbbi 3.
Egy dolog szól a PATS mellett: nagyon nehéz egy csapatot kétszer megverni ugyanabban az idényben.
Harbough-bowl szerintem lehetséges, de ez az utolsó év, ahol összejöhet. Vagy idén vagy sokáig nem. Remélem nem idén.
-
rlazol
veterán
válasz kiskaktusz #6022 üzenetére
egyszer minden sorozat megszakad.
-
rlazol
veterán
válasz kiskaktusz #6027 üzenetére
-
rlazol
veterán
Olvastátok a nem létező nővel járó egyetemi focisztárról? szegény srác, jól átverték.
Érdemes elolvasni az angol eredetit, részletesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest