Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Mikor először voltam kint (Rams-Cardinals), akkor jóval a meccs előtt kimentünk, hogy mindent is megnézzünk, de baromi sokan voltak, mindenhol sorba kellett állni és igazából engem annyira nem fogott meg a dolog. Mikor másodszor mentem, akkor előző nap a Rams-nek volt egy saját rendezvénye, az jobb volt. De onnan is inkább leléptünk mert idővel túl nagy lett a tömeg. Aztán két kocsmával arrébb jót söröztünk két assistant coach-al, később az egyikük Rams OC is lett (Liam Coen).
Szóval most úgy döntöttünk hogy egyből a stadionba megyünk, mert haver ismeri a stadion assistant managerét (dolgoztak együtt Wimbledonban), szóval ingyen kaptunk sört, krumplit meg hambit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest