- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #18186 üzenetére
Abszolút semmi keresnivalóm már a gamer témájú topikokban.. Mert most direkt megnéztem Gamepod.hu-n, hogy van e kint "Melyik volt az év játéka" hír/szavazás. Mert ott akartam megnézni, hogy mik jelentek meg tavaly, és abból én mivel játszottam?!
De mivel nincs ilyen még, ezért a telós Xbox-os appnan néztem meg, és szerintem csak a Senua's Saga az ami 2024-es. Így nálam az nyert.
(Úristen.. ez milyen már?! )
Egyébként vicces, mert gamer topikokban írogatok, de bringásba nagyon keveset. Ott mintha sokan sokkal többet irkálnának a bringázásról, mint amennyit tekernek. És ez zavar. Holott ha belegondolok, án ugyan ezt csinálom a játékokkal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest