Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8451) Bad Pritt válasza opr (#8440) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Beszarás ez az algoritmus a reklámok mögött, megemlíted itt egy félmondatban a Udemy-t és az elmúlt fél órában három Udemy reklámot kaptam fb-on és yt-on úgy, hogy előtte soha egyet sem. Múltkor egy ismerősömmel Skype-on beszéltünk narancsfacsarókról és utána hetekig Crowdfarming friss narancs reklámokat kaptam. :DDD

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8452) opr válasza Bad Pritt (#8451) üzenetére


opr
veterán

Jaja, rohadt idegesito. Nyaron mondjuk annyira nem volt rossz, amikor nyaralas elott asszony keresett furdorucit es kuldozgette at oket, vagy egy honapig mindenhol furdoruhas lanyok voltak, azt annyira azert megmondom oszinten nem bantam. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8453) l.skywalker válasza opr (#8444) üzenetére


l.skywalker
félisten

Tekintve, hogy én GOG szerint már több mint 5ezer órát raktam bele (aminek szerintem jórésze AFK :D) nem nagyon tudom felfogni sem, hogy milyen problémát tapasztaltál a játékban. Szerintem nincs jobb gunplay ma a piacon és a körítés pont annyira összetett, hogy egy kezdő játékosnak érthetetlen, egy kitartónak kihívás ;]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8454) l.skywalker válasza Bad Pritt (#8447) üzenetére


l.skywalker
félisten

Content Vault már nincs, már kihátráltak belőle. Csak a szezonális dolgok egy része tűnik el. Sajnos igen, a Red War az pont ment a vault-ba, de cserébe az alapjáték "ingyenes" lett. Amúgy a régebbi DLC-ket egy Legacy gyűjteménybe be szokták pakolni és egész korrekt áron meg lehet szerezni egy-egy akció során. Amúgy a játék minden hibájával folyamatosan fejlődik, a legutóbbi két story DLC kampány része egészen jó lett mind nehézségben mind sztoriban. De ez a játék is olyan mint a Sea of Thieves. Egyedül szinte töredékét lehet tapasztalni. Nálam nem is maga a játék, hanem a társaság és a sztori ami ennyi idő után is ott tart. És miután a SIE megvette a Bungie-t már létre is jött egy részleg a stúdión belül akik a mozgóképes irányt viszik majd, szóval film, sorozat, anime akármi várható majd ebből is.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8455) opr válasza l.skywalker (#8453) üzenetére


opr
veterán

Ha GOG, akkor PC. Gondolom ott eger-billentyu van. Ott gondolom nem piszkalnak bele abba, hogy mennyit mozog a kurzor, nincs olyan baromsag, hogy kizarolag ido alapon nezve minel hosszabb ideig mozog az eger, annal gyorsabban mozog a celzas. Ugy nem lenne vele bajom, de igy kontrollerrel borzalmas.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8456) l.skywalker válasza opr (#8455) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem GOG-on nincs Destiny csak a GOG Galaxy nézi az összes platformon eltöltött időt. Xbox One S-en kezdtem vele játszani, majd One X-en folytattam és most ~2 éve Steam-en PC-n játszok vele. Nem tapasztaltam amit leírtál, nem is pontosan értem, hogy ez milyen jelenség.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8457) opr válasza l.skywalker (#8456) üzenetére


opr
veterán

Menuben is van. Kilepsz a menube, kitolod tokig az analog kart, es kb 2mp-ig alig mozdul valamit, aztan atszaguld a kepernyon. Ugyanezt csinalja jatek kozben. Emiatt lehetetlen vele lekovetni egy mondjuk konstans oldalra mozgo ellent. Osszevissza mozgot meg aztan plane.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8458) Dißnäëß válasza tboy93 (#8450) üzenetére


Dißnäëß
veterán

:R

Azt látom, hogy a Nintendo Switch egy képernyőt is tartalmazó modell, persze lehet otthon a nagy tv-n is használni. Van olyan egyéb gépe, ami klasszik konzol, szobába ? Az extra kis képernyőért nem fizetnék, nem kell a mobilitás, viszont ha kapok egy dobozt 2 kontrollerrel, ami klasszik konzol módra kikötődik HDMI-n a Sony tv-nkre és gyerünk, mókázzunk, na az kellene inkább. Akár combosabb modell is.

De a legfontosabb az említett coop játékmód, mi mindketten hiszünk abban, hogy ellentétben n+1 klasszissal, ne egymással küzdjünk, hanem egymással karöltve valami egyéb külső dolog ellen.

[ Szerkesztve ]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#8459) kill_switch válasza Dißnäëß (#8458) üzenetére


kill_switch
senior tag

A Nintendo-nál a switch a plafon, nincs annál erősebb jelenleg. Ugyanúgy tudod használni mint egy normál dobozos konzolt amit csak TV-re kötsz és megy, csak itt a dokkolót kötöd a TV-re, abba meg berakod a gépet és megy. Nem fizetsz külön a kis kijelzőért, az maga a gép.

(#8460) Moby válasza Dißnäëß (#8458) üzenetére


Moby
addikt

Nincs ilyen nekik, csak a képernyős. De ezen ne matekozz sokat, ha lenne nekik olyan, amiben nincs kijelző - a nintendóról beszélünk - kifezettetnék akkor is veled :D Így legalább ott van benne, és az olyan, mintha legalább értenéd, hogy mire fiezetted ki az árát :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8461) ρσгτσ válasza kill_switch (#8459) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Plusz azért azt tegyük hozzá, hogy vásárlás előtt érdemes átnézni a kínálatot. Mert nem mindenkinek jönnek be a saját játékai. Akkor sem, ha amúgy jó móka.

Plusz külsős címeknél azért van pár trágya minőségű port. Így érdemes azzal számolni, hogy nem feltétlen teljes értékű konzol, ha nagyobb címeket is szeretne játszani. Mert van pár eset amikor ronda, vagy meg sem jelenik rá. Vagy csak cloud -ból elérhető hanyagolható minőségben.

Először azt kellene kitalálni, hogy konkrétan milyen játékokat preferálna.

Szerk.:
Bár nem csak nagyobb, vagy kifejezetten AAA játékoknál fordul elő, hogy nem igazán sikerült jól a port.

Switch topikban (is) volt már egy-két ember, aki csalódottan adta el a friss gépet, mert nem igazán erre számított. Függetlenül attól, hogy frankó kis gép közös szórakozásra.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8462) Moby válasza ρσгτσ (#8461) üzenetére


Moby
addikt

>hanem egymással karöltve valami egyéb külső dolog ellen.
Ezt írta, de nekem az jött le, hogy ő a couch coopra gondol. Arra meg talán tényleg a switch a legjobb. Csak nem szabd bedőlni annak, hogy majd a hitványszar joyconokat kettédobják, mert abból csak a elkedvetlenedés lesz, nem a játékélmény :D

[ Szerkesztve ]

(#8463) kill_switch válasza ρσгτσ (#8461) üzenetére


kill_switch
senior tag

Hát ha kizárólag couch miatt venne konzolt, akkor vagy preferálja a Nintendo-t, vagy el is engedheti az ötletet. Xbox/PS vonalon ami játékok jönnek (mind mennyiségben, mind minőségben) és játszhatók couch-ba, az aligha ér meg bárkinek egy mostani konzol árát. Max 2-3 említésre méltó játék van.

(#8464) ρσгτσ válasza Moby (#8462) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jaja, ezt aláírom. Kiegészítettem közben a hozzászólásom.

Csak azért gondoltam ezt megjegyezni, mert azért sokunkkal előfordult már, hogy az előre tervezett használathoz, játékokhoz képest egészen más dolgokat is szívesen kipróbáltunk egy konzol vásárlása után.

Főleg olyan embereknél érdekes ez, akik nem igazán vannak képben a konzolokkal, és amikor megveszi rájön, hogy mennyi jó játék van rá, amiről az elmúlt években lemaradt. Vagy éppen mennyi nincs rá.

Amúgy egyértelmű, hogy király cucc közös játékra.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8465) ρσгτσ válasza kill_switch (#8463) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én például az Xbox -nál jöttem rá, ha kifejezetten autózni szeretnék, akkor saját címeket elnézve a legjobb helyen vagyok.

PS -t meg kifejezetten a story alapú saját címek miatt szeretem.

Nintendo pedig a közös szórakozás és a hordozhatóság miatt remek cucc.

Szóval ha tényleg semmi más nem fogja érdekelni, csak a közös játék, akkor nem szóltam. Ehhez viszont érdemes lenne megnézni, hogy milyen a 3 konzolon az exkluzív kínálat. Mert lehet talál magának olyat, amit egyedül vagy párban is szívesen játszana.

Mi például a Gears 4 és 5 -öt is együtt játszottuk párommal, és az is egy nagyon jó móka lehet egy fárasztó nap után. Nagyjából agy sem kell hozzá :D és egy kezdő játékosnak is könnyű tud lenni kontrollerrel.

Nem akarok én senkit rábeszélni arra, hogy olyan konzolt válasszon, ahol lényegesen kevesebb opció van a közös játékra, de ha időt fordít arra, hogy átlássa a kínálatot, akkor előkerülhet még olyan preferencia, ami befolyásolja a döntését. :) Pl. Forza Horizon vagy The Last of Us.

Switch topikban meg máshol is láttam, hogy volt néhány ember, aki nem egészen erre számított. Függetlenül attól, hogy tényleg jó konzol rengeteg a lehetőség a közös játékra. Ott például lehet egy Zelda rántja be, mint az állat. Ami máshol nincs, csak Nintendo -n, ha a konzolok között nézünk körül.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8466) kill_switch válasza ρσгτσ (#8465) üzenetére


kill_switch
senior tag

Igazad van, én csak a couch részre reagáltam. Magamnak nem vennék viccből se Switch-cset mert nem igazán játszok senkivel a közelemben, 4K kijelzőkön meg a Switch már kritikán aluli megjelenést produkál. Az az 1-2 cím amivel játszanék rajta meg nem ér meg egy Switch árát. Így ajánlani sem tudnám, csak abban az esetben, ami miatt a kolléga gépet keres. PS van meg Xbox nekem is, mindkettő a saját exkluzívjai miatt, plusz így megvan az a lehetőség, hogy a multiplatform címeket oda vehetem meg, ahol jobb az árazás, vagy jobb akció van. :K

(#8467) ρσгτσ válasza kill_switch (#8466) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én anno 2020 -ban, amikor a 90 -es évek óta először vettem konzolt nem igazán tudtam merre vagyok arccal. Nálunk is fontos szempont volt a közös játék, de lövésem sem volt arról, hogy mi az, ami még ezeken kívül játszható, szórakoztató, minőségi élményt nyújtó kategória.

Úgy látom, hogy nagyjából ők is ott tartanak, ahol mi 2020 -ban. Bár lehet tévedek...

Szerencsére én megtehetem, hogy ne kelljen választani a 3 konzol között, illetve elférnek a nappaliban is egymás mellett. Viszont tényleg nem tudom mit adnék el közülük, ha most azonnal kellene választanom. A biztos, hogy újra átnézném melyik hiánya járna a legkevesebb lemondással.

Szerk.:
"4K kijelzőkön meg a Switch már kritikán aluli megjelenést produkál"

Ez nem feltétlenül igaz, mert például a saját, igazán jó mókát nyújtó címeinek túlnyomó többsége remek élmény TV -n is. Sőt, van ami kifejezetten TV -s használatra ajánlott.

Azt viszont aláírom, hogy tényleg van ami trágya.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8468) l.skywalker válasza opr (#8457) üzenetére


l.skywalker
félisten

Tök érdekes, nekem ez eddig nem tűnt fel, hogy ilyen lenne benne. De elindítom konzolon is és megnézem. És ez mitől van? Valami rossz beállítás vagy mi lehet ez?

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8469) opr válasza l.skywalker (#8468) üzenetére


opr
veterán

Nem tudom, gyarilag ilyen. Kikapcsolni nem lehet. Ennel meg idegesitobb, hogy akkor is csinalja, ha a legmagasabbra allitod az erzekenyseget.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8470) Bad Pritt válasza opr (#8469) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez így a leírásod alapján a joystick acceleration lesz. Általánosságban manapság elég magas értéken van, de jobb helyeken lehet állítani. Én általában 0-ra rakom ha lehet, legutóbb a Deathloop pl. alapból játszhatatlan volt emiatt számomra.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8471) tboy93 válasza kill_switch (#8466) üzenetére


tboy93
nagyúr

1-2 cim miatt is siman megeri, akar ideiglenesen beruhazni ra. Megveszed hasznaltan a gepet, a jatekokat, nem olcso, de eladaskor garantaltan lof@szt nem fogsz bukni rajtuk. Se a jatekon se a gépen.

(#8472) _drk válasza Bad Pritt (#8470) üzenetére


_drk
őstag

Szerintem Én soha nem leszek képes FPS-t játszani konzolon. Annyira szar egérhez képest és tudom, hogy sok gyakorlás de a f*szom gyakorol, inkább kihagyom ezeket a címeket :D

(#8473) kill_switch válasza tboy93 (#8471) üzenetére


kill_switch
senior tag

Ez a megoldás tökéletesen megfelel azoknak, akik szeretnek eladásokkal foglalkozni. :DJelenleg itt foglalja a helyet egy XO S meg egy PS4 PRO is, mert nem tudom rávenni magam, hogy eladjam. :DDD Pedig el kéne, mert lenne belőle pénzem... de valahogy mégse.

(#8474) Dißnäëß


Dißnäëß
veterán

Hát Urak, nagyon jó, hogy ennyit pörögtetek a couch co-op témán, igen, ez a cél, egyéb csihipuhira nekem ott a PC (én sem tudok konzolon FPS-ezni).

Csajossal inkább ez a leülünk elé és "tolunk valamit, ledobjuk a láncot" vonal menne.

Az alap koncepciókat értem, melyik konzolfajta inkább (nem kizárólagosan) mire, azt hiszem, ebben segítettetek tájolódni.

Még pár ehhez hasonló cikket átpörgetek és talán letisztul, mivel, vagy mikkel tolnánk szívesen, hátha ez is indukálja a gépfajtát - amit egyelőre akkor be-súlyoztam magamban kicsit a Nintendo fele, aztán majd látjuk. :R

[ Szerkesztve ]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#8475) Wesder


Wesder
félisten

Tök jó egyèbkènt hogy mától a party chat is teljesen crossplatform, a Nintendo kivètelèvel.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#8476) Bad Pritt válasza _drk (#8472) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát én végigkövettem a zsáner fejlődését az N64 GoldenEye óta és ilyen kategorikusan nem tudom leírni a játékokat, de az tuti, hogy nagyon széles skálán mozog a játszhatóság. Az mondjuk tény, hogy nem játszom már annyi FPS-t, mint még az X360 időszakban, de azért vannak nagyon jól beállítható és remekül irányítható játékok, amiknél nem nincs egy alap konstans küzdelem a kontrollerrel, pl. az Apex Legends kiemelkedően jó, talán az a csúcsa jelenleg a zsánernek konzolon.
Az viszont tuti, hogy ugyan nem várok el Halo Infinite szintű kilométeres listát az input beállításokról, de olyan játékkal már nem kezdenék, ahol nem lehet minimum sensitivity-t, accelerationt és deadzone-t állítani, amilyen fostos kontrollereket gyártanak manapság.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8477) Wesder


Wesder
félisten

In another round of pleas to UK regulators, Sony bizarrely claims Microsoft will add intentional bugs to the PlayStation version of Call of Duty.

Mindenki magából indul ki ugye...

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#8478) Bad Pritt válasza Wesder (#8477) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az elején a what you need to know rész utolsó pontján besírtam. :D Meg ez: Activision CEO Bobby Kotick saying that Sony refuses to return their calls mekkora dedó már?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8479) ρσгτσ válasza Bad Pritt (#8478) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én is most olvastam. Nekem ez a rész tetszett. :D

"Sony also bizarrely claims that Microsoft will intentionally introduce bugs into the PlayStation versions of Activision games to undermine its business."

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8480) Bad Pritt válasza ρσгτσ (#8479) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Van egyáltalán ilyesmire példa a játéktörténelem során? Kiderült, hogy valamilyen játékba direkt került bug vagy direkt rosszabb ilyen-olyan portja?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8481) opr válasza Bad Pritt (#8480) üzenetére


opr
veterán

Igen, boven. NV-nek voltak kulonosen gusztustalan huzasai. Nem emlekszem mar melyik jatekban, de emlekezetes volt, hogy AMD kartyakon futott egy kulon vizszimulacio a GPU-n a terkep alatt. Aztan valamiert a tesztek azt hoztak ki, hogy porig alazza az AMD karikat az NV abban a jatekban. Ki erti ezt? :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8482) ρσгτσ válasza Bad Pritt (#8480) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nem emlékszem ilyenre. Vagy csak nem tudunk róla. :D Biztos előfordult már.

Viszont ezek után nem csodálkoznék, ha néhányan azon kezdenének rugózni, hogy a Baldur's Gate 3 a Sony nyomására nem készül el időben Xbox -ra. Ott így is elég indulatosak lettek az emberek.

Ezzel egy szép lavinát indíthat el. Lehet maga ellen...

Szerk.:
Persze remélem nem lesz így, mert akkor tényleg egyre mocskosabb irányt vesz a felvásárlás körüli balhé.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8483) l.skywalker válasza _drk (#8472) üzenetére


l.skywalker
félisten

Fú én 2002-ig PC-n toltam mindent. Majd jött 13 év kihagyás és konzollal tértem vissza, de még csak X360-al. Nem volt olyan vész, Titanfall-al toltam néha de nem annyit, hogy zavarjon, hogy nem megy. Majd jött a BF1 és én totál megvesztem érte. Vettem Xbox One S-t, lett BF1 is. Konkrétan emlékszem, hogy kéééét hónap volt mire azt mondtam, hogy most már nem azért megyek be, hogy legyen kit lelőni a többieknek. Utána viszont úgy ment, hogy öröm volt nézni. Elkezdtem az alternatív kontroller kiosztásokat használni és már majdnem azon voltam, hogy veszek valami elit kontrollert vagy custom kontrollert, de végül megint PC-m van és 2 év után ha a kezembe veszem a kontrollert a gyerekekkel valami nyugodta játékot játszani, totál el vagyok veszve :D És van olyan ismerős aki a Destiny 2-t PC-n is kontrollerrel tolja.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8484) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Starfield: szeptember 6.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8485) Bad Pritt válasza opr (#8481) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Valami rémlik, de most kereső semmit nem hoz ki a kulcsszavakra. De azért ez egy elég erős gyanúsítás részükről, még csak azt se tudnám elképzelni jelen piaci helyzetben, hogy kevesebb erőforrást allokálnának a PS portokra.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8486) l.skywalker válasza Bad Pritt (#8485) üzenetére


l.skywalker
félisten

Szerintem ilyen indirekt amúgy sincs. Mindenkinél van egy platform hierarchia és arra fektetnek több erőforrást, amelyik a fókusz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#8487) Bad Pritt válasza l.skywalker (#8486) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát és egy CoD-nál mi legyen a fókusz? Az Xbox, mint saját platform, vagy a PS, ahol háromból két játékos játszik a játékkal?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8488) ρσгτσ válasza Bad Pritt (#8487) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Az lesz mint eddig. Csak jobban fognak figyelni a Series S -re. :D

Jah meg majd jön a CoD Mobile port Switch -re.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8489) zozika84 válasza ρσгτσ (#8479) üzenetére


zozika84
őstag

Ezek szerint ők már csináltak hasonlót, ha ennyire tartanak ettől :DDD

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#8490) Bad Pritt válasza ρσгτσ (#8488) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A konzolos CoD megy Switch-re is. Ha a mobilt portolják akkor jól átvertek mindenkit. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8491) hombre[EU] válasza l.skywalker (#8484) üzenetére


hombre[EU]
veterán

looks good

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#8492) opr válasza Bad Pritt (#8485) üzenetére


opr
veterán

Kb kizartnak tartom a dolgot. Egyreszt mert teljesen mas a piac, mint anno, masreszt mert pillanatokon belul kiderul az ilyen turpissag es ebbol nem lehet jol kijonni, harmadreszt meg azert, mert mocskosul sok penzt hoz a CoD, letezo legnagyobb baromsag lenne ilyen hulyeseggel kockara tenni az egeszet.
Plane, hogy az fps mufaj meg mindig ugy nez ki, hogy mindenki oda megy, ahova mindenki megy. Mint a penz. :DDD
Ha elidegenitik a PS-es jatekosokat, ami perpill magasan a legnagyobb cod platform, pikkpakk lesz valami, ami a helyebe lep. Ennyire nem hulyek szvsz. Akkor mar az is jobb dontes, hogy siman nem jelenik meg PS-re, annak kevesbe lenne rossz a sajtoja es rovidebb ideig menne miatta az anyazas.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#8493) ρσгτσ válasza opr (#8492) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Rossz hozzászólásra válaszoltam.

Bad Pritt #8490:
Eddig sem írták, hogy konzolos verziót portolnak. Meg aztán az milyen lenne Switch -en? Viszont ha teljesen különálló játék készül, akkor az tuti nem mostanában lesz.

Az meg Switch -en nem újdonság, hogy mobiljátékot hoznak a platformra. Van pár példa, és nem is kicsi játékokról van szó.

Korábban azért lett volna akadály, mert elzárkóztak a mobil verziónál a kontroller használattól a fejlesztők. Mivel sok volt a panaszkodás megoldották néhány éve. Így nyitott a lehetőség arra, hogy Switch -re is megérkezzen.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8494) Bad Pritt válasza ρσгτσ (#8493) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szó szerint ezt írták pedig.

Ezt nem lehet másképp értelmezni, a konzolos CoD megy Nintendóra is. Switch-et nem említenek viszont.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8495) hombre[EU] válasza ρσгτσ (#8493) üzenetére


hombre[EU]
veterán

nem lesz switchen call of duty. majd egyszer valami nintendon lesz

Life, Uh, Finds A Way

(#8496) ρσгτσ válasza Bad Pritt (#8494) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jah jogos, ezt a szóhasználatot már el is felejtettem. Akkor a következő Nintendo -n már lesz CoD. :D

hombre[EU]:
Igen. :D

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8497) hombre[EU] válasza ρσгτσ (#8496) üzenetére


hombre[EU]
veterán

ja de lehet a nintendo úgy dönt,hogy a köv. konzol egy hangyafasznyival lesz gyorsabb és inkább rámennek az üzemidōre...aztán az infinity wardnál tömegesen fogják felkötni magukat :DDD

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#8498) Bad Pritt válasza ρσгτσ (#8496) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Meg azért azt tegyük hozzá, hogy bölcsen elhallgatják a legfontosabb dátumot, tehát hogy mikor is indul a 10 év. A józan ész azt diktálná, hogy a következő Nintendo konzol megjelenését követő első CoD launch-tól kezdenék a 10 évet, előtte nincs realitása egy ilyen dealnek.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8499) Bad Pritt válasza hombre[EU] (#8497) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Erre van két megoldás, vagy a Nintendo mutatja meg a Microsoftnak a következő konzol specifikációját, amire a MS azt mondja igen, erre megoldható, vagy a Microsoft ad egy várható minimum system requirements táblát a Nintinek, amire a japánok mondják azt, hogy ok, ezt megugorja a gép.
Utóbbi a valószínűbb, azt kizártnak tartom, hogy full vakon aláírjanak egy ilyet. :D Illetve biztos vagyok benne, hogy valamilyen felülvizsgálati lehetőséget beleírnak, ez elég alap.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#8500) ρσгτσ válasza hombre[EU] (#8497) üzenetére


ρσгτσ
őstag

+ Bad Pritt:
Egyelőre az is teljes homály, hogy mikor jelenik meg az új generáció. A Nintendo meg ködösít évek óta.

Most is kijöttek egy újracsomagolt v2 Switch -csel az új Mario film kapcsán. Még csak nem is az OLED -ből lett bundle.

Szóval ha így haladunk, akkor tuti nem mostanában lesz Nintendo -n konzolos CoD port.

#8499:
Az sem biztos, hogy van tervezett konfiguráció. Vagy az is még változhat. Egyelőre én messzinek látom, hogy elkezdjenek gyártási kapacitásokat foglalni vagy komponenseket előrendelni.

Viszont már nem olyan nagy cucc megugrani a jelenlegi hardvert. Kérdés, hogy milyen áron...

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.