Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Béta óta beletoltam "egy pár évet" a WoW-ba és nagyon szerettem, de 6 év után elváltak útjaink. Egyrészt azt ne felejtsük el, hogy a WoW indulás óta havidíjas! Éppen ezért ott muszáj volt sokkal nagyobb területtel és több tartalommal indítani. Egyébként az ottani küldetések se voltak változatosabbak. Ölj meg x disznót/pókot/... és szedj össze belőlük y alkatrészt. Na ezekből rogyásig volt/van a játék mind mai napig. Másrészt a WoW grafikája a fasorban sincs a NW-höz képest, ezért közel sem volt akkora kihívás az optimalizálás. Induláskor egy kenyérpirítón is elfutkosott, amit azóta több fázisban fejlesztettek és ezzel arányosan nőtt is a gépigénye.
-
Hexarius
kezdő
válasz
toxicjew
üzenetére
De mitől kevesebb mint más mmo? Azt értem, hogy mindenki ezt mondja, de akkor konkrét hasonlatot meghallgatnék mert bár jó sok órám van mmo-kba, de nekem nagyon nem tűnt ez kevésnek.Wow meg már régóta egy kabaré amit azzal művelnek sajnos. Ahhoz inkább már ne hasonlítsunk semmit. Bár most is játszanak sokan vele. Azt meg én nem értem miért. Szóval akkor kölcsönös ez a dolog. Kinek a pap kinek a papné?! Bár lehet tényleg a közösséget elszipkázó új mmo miatt "dühösek" sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest