Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Rendo84
üzenetére
Angry Earth meg beast ward potionöket gyárottam, mert eddig felesleges volt őket használni, csak 20-30mp-ig volt a hatóerejük, most ezt megnövelik 40 percre, igaz nem 15% lett a hatóanyag, hanem csak 10%.
Ugyanezeket Coatingekből. Honing Stone, Powerful Incense, Desert Sunrise.
Gyakorlatilag ezek mindennapos kellékek, de megfogyatkoztak, így fel kellett töltenem a készletet.
Farmoltam párszáz infused alkahestet a regeneration serumhoz.
Aztán a kajákhoz begyűjtöttem minden alapanyagot, a Nutmeg az jó móka, mert eredetileg First Lightból lehetett szerezni.
Legendary refining cuccokat sem adtam el most (asmodeum, phoenixwave...) A Runestone jól megdrágult, arra rámegy fél nap mire összekapirgálom a köveket hozzá.
Golden scarabokat próbálom mindennap behúzni, van amikor az első ládából esik, van amikor hiába járom be az összes elite chestet brimstoneban, akkor sem adja, cserébe másnap kettőt ad.
Kiszórtam a sok összegyűjtött felesleges armort, fegyvereket.
De igazából csak gyűjtögetek. Szeretek kóvályogni, szép a grafika, jó a zene
Hja meg az ultimate trophyk még elég nagy erőforrást igényelnek. A 3 combat már megvan, de még kellene 3 gatheringes, meg a 3 craftos.
Ennyi nagyjából, semmi extra, nem vagyok annyira pro, csak saját magam szórakoztatására játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest