Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Prince1
üzenetére
Igen. Most engem is arcon toszott egy 900as queue tábla. De biztos vagyok benne, hogy innen is van pár játékos akik el akarnak menni, csak olvasva a hivatalos fórumokat még mindig nem az igazi a szerver transzfer. Hol működik, hol nem.
Adok neki pár napot, ha letisztul, akkor nincs gáz. De ha így marad és nem emelnek cap-et, akkor viszlát NW.
30 percnél nem vagyok hajlandó többet várni.
Még jó, hogy 10 nap és itt az új BF.Amúgy, ha ennyi negatív dolog után amit eddig csináltak és a nagy nyomás miatt amit kapnak mindenhonnan, felajánlanának egy refund lehetőséget. Lehet elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest