Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1451) Dreamie válasza Blizz (#1450) üzenetére


Dreamie
őstag

Engem beszippantott... Igen sokat kell farmolni benne, de még ez is élvezhető. Instában még egyben voltam, lesz még több is, end game kontentet nem ismerem. Többiek még nyilatkoznak. Farmolásnál az ami más, hogy a régebbi alapanyagokat is kell bányászni, hogy az újakat feldolgozhasd, de a bányák, növények elég gyakran spawnolnak. Nekem wow-hoz képest újabb, jobb. Arról mondjuk egy ideje már lejöttem... :D

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#1452) Ereshkigal válasza Blizz (#1450) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Igen, rengeteg gyűjtögetés van benne. Ez van akinek unalmas, van aki szereti. Mondjuk egy idő után szerintem mindenképp unalmassá válik.
Nem mondanám, hogy jobb a WoW-nál, vagy bárminél. Szimplán más.
Nincsenek raid insták.
Nekem nincs bajom a solo fejlődéssel, de azért a WoW-ban sokkal több (és többféle) küldetés van.
Az endgame content egyelőre nagyon kevés, de valószínűleg ennek bővítése a fő prioritás.
Ez alapvetően egy PvP játék lenne, de még a WoW-ban is több a PvP content. ;]

És mindezek ellenére mégis szeretjük.

[ Szerkesztve ]

(#1453) Fl3x válasza Blizz (#1450) üzenetére


Fl3x
aktív tag

5 fős insta és arena van benne, de ezekre csak kulccsal lehet bejutni, amihez portálokat kell bezárni, hogy droppoljon matit. Vannak elit területek, amiket érdemes farmolni a droppok és ládák miatt. Jelenleg kb ez a PvE része a játéknak a szakmák, képességek és a fegyverek maxra húzása mellett. De ehhez mindenképp csapat kell, soloban nagyon nehéz sztem, szóval ha belekezdesz elszórakozhatsz, de ha érdemi kontetben is részt akarsz venni oda kell a baráti társaság v bármilyen közösség ahová csatlakozol.
A PvP lenne a játék lényege, de jelenleg a WAR-okon kívül nem sok van belőle, max openben ha talalkozol vkivel.
WOW-hoz semmi köze, ahhoz smemiképp nem tudod hasonlitani, akkor már ink GW2, talán egy picit, de sztem sok MMOból ötvözték össze.

" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"

(#1454) mikromanus válasza Fl3x (#1453) üzenetére


mikromanus
veterán

Meg amikor levadászod a sok mazsolát aki PvP módban nyomul. :C
Mondjuk az is kapcsolódhat a Warhoz, mert a területfoglalás megelőző feltétele, hogy felnyomd a befolyást az adott területen maxra és befoglald az erődöt. Ekkor vált konfliktusra a zónajelző és ekkor nyílik lehetőség háborúra. Tehát a sok mazsola csinálja a PvP küldetéseket (ami csak annyiban PvP, hogy üthető vagy, de a quest PvE), az ellen meg igyekszik lecsapni, vagy még több PvP küldetést nyomni...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1455) Blizz


Blizz
őstag

Köszi mindenkinek az infót!

No mistakes, just happy little accidents

(#1456) Imilenni válasza duvi (#1446) üzenetére


Imilenni
addikt

Ez szép és jó, de az esetek nagy részében nem működik az agro.

DPS vagyok, és hiába van bent a tank arcában a mob, bármi, engem üt.
Egyszerűen átrakja rám az agrót.

5x voltam expedícióban, mind az 5 vége úgy nézett ki, hogy engem ütött a boss.

Izgi volt.

Press "F" to pay respects.

(#1457) Ellia válasza Imilenni (#1456) üzenetére


Ellia
addikt

Akkor vagy rajtad van olyan cucc ami agrót okozz és használsz olyan skilleket amik azt növelik, vagy szimplán a tankok voltak bénák.

(#1458) duvi válasza Imilenni (#1456) üzenetére


duvi
nagyúr

Valóban itt sokkal kevesebb eszköz van a tank és a healer kezében az aggro irányítására, mint más MMO-knál, de nálunk az esetek többségében nincs vele probléma. Amíg a tankunk nem "nőtt fel" és nem volt carnelian a fegyverekben, illetve nekem threat csökkentős fegyverem, addig nálunk is egyből rám fordultak (healer vagyok) a mobok. Azóta nagyon szépen működik a klasszikus tank/healer/dps trió. Mondjuk mi mindig együtt játszunk és így könnyű megbeszélni a dolgokat, illetve sokkal hatékonyabb a csapat, mint randomokkal.

(#1459) mikromanus válasza Ellia (#1457) üzenetére


mikromanus
veterán

A carnelian gem azért elvárt a tanknak (a többieknek max armorba az agro csökkentésre). Nagyon is működik az agro. Amikor "felfedeztem" egy rögtönzött kis csoporttal az egyik (nekem) húzósabb csoport területet és összefutottunk egy másik csapattal, akkor elég látható volt. Elnyargaltak mellettem. Kb már sehol se voltak amikor a már mögöttem levő szörny felkapta a fejét és mint egy eszelős elrohant mellettem utánuk. Vagy túlzó már ez az agro, vagy ez szerver lag volt. :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1460) whitezo88 válasza Ellia (#1457) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Taunt gemes fegyverrel és tauntos képességekkel lehetetlen hogy leforduljon, így van.

(#1461) X Factor válasza Rizzo (#1311) üzenetére


X Factor
addikt

Gaunes?

Make things work

(#1462) Turist válasza whitezo88 (#1460) üzenetére


Turist
tag

Az én tapasztalatom szerint, a taunt csak akkor működik ha a dps előtte nem sebzi a célpontot. Ellenkező esetben bekap pár ütést, mire a boss visszafordul rám.

(#1463) malacka87


malacka87
senior tag

Hú basszus egyre jobban kezd beszippantani a game. 15 év után nem hittem hogy lesz még ilyen mmo. Még csak 40-es leszek de eddig elég jó. :DD

btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I

(#1464) Synaptic


Synaptic
senior tag

Életem legrosszabb választása volt a Vineta szerver. 3 magyar guildben is voltam már , sőt frakciót is váltottam a változás reményében , de sajna nem történt semmi. Most lvl 53 vagyok , de ezidáig nem sikerült rávenni senkit , hogy segítsen bármelyik küldetésben is . Sajna vannak olyan questek amik nem 1 emberesek , de így ezek függőben maradnak. Menekülnék innen minél messzebb. :((

Ryzen-7-3800x/Asrock x570SteelLegend/Asrock-PhantomGaming-6800Xt

(#1465) Laraxior válasza Synaptic (#1464) üzenetére


Laraxior
titán

Miért erőlteted ezt a magyar oldalt? Tökmindegy kivel vagy, nem kell beszélni a küldetésekhez. A feladat meg úgyis adott.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#1466) #65537792 válasza Synaptic (#1464) üzenetére


#65537792
törölt tag

Várd ki a szerver transzfert. Én szeretnék majd egy magyar guildet csinálni többnyire felnőtt emberekből.

(#1467) Synaptic válasza Laraxior (#1465) üzenetére


Synaptic
senior tag

Itt nem különb a nem magyar sem :)

Ryzen-7-3800x/Asrock x570SteelLegend/Asrock-PhantomGaming-6800Xt

(#1468) whitezo88 válasza Synaptic (#1464) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Muspelen akkor mit irjak? :D bár nem nemzetfüggő. Igaz, tegnap volt Invasion és a hazai klán (lilàk, mi sárga) dobàlták ki a nem lilákat, rajtunk kívül (Black Army). Szerintem nem akartak tengelyt akasztani mert mindenki más repült. Ez elég gáz mert az Invasion 10 főn kívül random és nem kène hogy tudjanak kickelni.

(#1469) Rizzo válasza X Factor (#1461) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Otuken

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#1470) Mirman válasza Laraxior (#1465) üzenetére


Mirman
őstag

Látszik hogy egyelőre az elején vagy. Később koordináció nélkül eséyled nincs elite zónákban vagy dungeonokban.

(#1471) gabranek


gabranek
aktív tag

Annyira jó, hogy egy faluban, bányában, erődben nem lehet haladni mert folyamatosan respawnolnak a mobok :( Ha már fejlesztettek egy MMO-t, előtte pár órát játszjhattak volna 3-4 másikkal, hogy tudják mi az amit bele kell lopni a sajátjukba és mi az amitől csak agyf**t kap az egyszeri játékos.
A másik kedvencem, hogy mivel full heavyt hordok, CSAK light lila cuccok esnek.
Be tudna rántani engem is, de a fentiek, meg a hasonló 100 másik idegesítő dolga miatt szerintem nem fog.

田中れいな

(#1472) Rendo84 válasza Synaptic (#1464) üzenetére


Rendo84
senior tag

Én szerencsés vagyok, mert csak oda kell állnom a dungeon elé és már hívnak is be, sokszor írnom sem kell, mindegy hogy lila, zöld vagy sárga, sokszor teljesen vegyes 4-5 fős csapat jön össze. Persze nálam is szokott lenni orb, hiába szeretnék én is kezdeményezni és felhasználni az enyém, még legtöbbször az is megmarad.
Van hogy csinálom a küldim soloban és belefutok olyan helyre, ahol a gyorsan vissza spanoló bossból farmolják a cuccokat, itt is simán bevesznek csak úgy maguktól. Többnyire mindenki nagyon rendes.
Én mondjuk egyedül szeretek questezni, de igen ritka mikor nem jön össze egyedül valami és meghalok. :)
Mikor épp pvp küldihez van kedvem azt is egyedül csinálom, szerencsémre csapatba nem futottam még bele, 1v1-semm indig igazságos, mert többnyire ha meglepnek felkészületlenül, azért úgy nem annyira fair. :)

Tegnap odatévedtem 2 féle kezdő helyre is, ahol a frissen regisztrált playerek az első fél órájukat töltik. Mondanom sem kell, totál üres kihalt volt mind a két terület. Kíváncsi leszek ebből adódóan mikor lesznek összevonások. A lvl 60-asok is szerintem unatkozni fognak egy idő után, nem lesz meg a motiváció ezért csak ritkán fognak felnézni egyre többen. Remélem a szintezést bővíteni fogják hamarosan legalább lvl 99-re.

(#1473) Synaptic válasza Rendo84 (#1472) üzenetére


Synaptic
senior tag

Amennyiben egyedül szeretnék questezni akkor a Diablo II. tolnám :( . Mertem nagyot álmodni , mint pl . egy jó társaságot. Itt sajna nem jött össze.

Ryzen-7-3800x/Asrock x570SteelLegend/Asrock-PhantomGaming-6800Xt

(#1474) Rendo84 válasza Synaptic (#1473) üzenetére


Rendo84
senior tag

Én is jobban örülnék egy jó közösségnek, ha valaki csinál én nyitott vagyok rá. :)

(#1475) hunvarlan


hunvarlan
aktív tag

Én is szeretnék csatlakozni 1 normális csapathoz koromnál fogva meg meló utáni kikapcsolódás miatt nincs kedvem a sok kis vérpistikére. Akár még fizetnék is a transferért ha kéne csak legyen egy jó csapat.

(#1476) Dreamie válasza Rendo84 (#1474) üzenetére


Dreamie
őstag

Jövök én is :C ;)

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#1477) Ellia


Ellia
addikt

Srácok, FB-n a new world csoportban sokan hirdetnek, olyat is amit kerestek - Én is ott találtam normális társaságot. Nézzétek meg.

(#1478) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Az kemény hogy jópár ember már kifarmolma a lega settet, Tradingen 150K körül megy. Vagy szó szerint egész nap orichalcumot kell full luck gearben bányászni...

(más kérdés hogy a fura itemizáció miatt az 520as frakció gear alig rosszabb a Perkek miatt, Lega Luck miatt jobb főleg, de ha az megvan mire kéne még luck? :D )

[ Szerkesztve ]

(#1479) Laraxior


Laraxior
titán

:C

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#1480) Synaptic válasza Laraxior (#1479) üzenetére


Synaptic
senior tag

grat :)

Ryzen-7-3800x/Asrock x570SteelLegend/Asrock-PhantomGaming-6800Xt

(#1481) Rendo84 válasza Laraxior (#1479) üzenetére


Rendo84
senior tag

Szép, grat! :)

(#1482) jossua válasza Rendo84 (#1481) üzenetére


jossua
tag

Nincs kedve valakinek alapitani egy Ph klánt.. ? szervert meg megszavaznánk maximum ! :D

Alias : Magyarbetyar

(#1483) Rendo84 válasza jossua (#1482) üzenetére


Rendo84
senior tag

Nekem lenne kedvem alapítani, most időm és kedvem is van játszani, de war területen kevés a tapasztalatom. :D Illetve 65K gold is összejött némi verejtékkel, amit részben lehetne a klánra fordítani.
De a fő cél nyilván közös programok szervezése játékon belül.

[ Szerkesztve ]

(#1484) #65537792 válasza jossua (#1482) üzenetére


#65537792
törölt tag

Nincs még transzfer. Addig felesleges erőltetni. Ha újra engedik, össze lehet dugni a buksikat.
Én fixen 5 fővel fogok csinálni egyet. Aki akar jöhet. A vezetőség biztos magyar lesz.
A többi player lehet más nemzetből is, hogy legyünk elegen. 100 főt is olyan könnyen szét lehet szórni a mapom. Főleg Elite vagy Corruption run-okon.

(#1485) #65537792 válasza #65537792 (#1484) üzenetére


#65537792
törölt tag

Jól értem, hogy az új update után ma este 9-től lesz transzfer, ha minden jól megy US régióban?

(#1486) duvi


duvi
nagyúr

(#1487) Laraxior


Laraxior
titán

Lesz ma update? Akkor megint 12 orara off? :DDD
Pedig a mai napot a kőfejtésre akartam szanni. :D

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#1488) #65537792 válasza Laraxior (#1487) üzenetére


#65537792
törölt tag

EU hajnal 5-kor kezdik. Szóval már tart.

(#1489) Laraxior válasza #65537792 (#1488) üzenetére


Laraxior
titán

Hja, akkor jó, ugyis dolgozom, majd delutan jovok megint.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#1490) #65537792 válasza Laraxior (#1489) üzenetére


#65537792
törölt tag

Addigra kész lesz.

(#1491) duvi


duvi
nagyúr

Élnek a szerverek és meg is kaptam a beígért 2000 coint a házért :K

(#1492) mikromanus válasza duvi (#1491) üzenetére


mikromanus
veterán

Hát passz. Nekem is bedobta ezt a "Hibaüzenetet". majd 3 perc játék után kifagyott. Azóta semmi se elérhető (még a régiók, karakter, szerverek se töltődnek be, mint a karbantartás alatt)...

szerk:
No, mégis betöltött, de nagyon nem megy a karakter képernyőtől a betöltő ablakba már...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1493) Ereshkigal válasza duvi (#1491) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Igényes.
De legalább megkaptuk a pénzt.
Sajna faction szintlépéskor elbuktam majd az összes tokent, jó lett volna azt is visszakapni.

(#1494) la_cc válasza duvi (#1486) üzenetére


la_cc
addikt

TLDR: 2k gold és outpost rush, semmi extra.

Faction token cap emelésnek vajon mi gyakorlati haszna lehet? Nem igen éri meg kiszedni bármit onnan már, váltogatni sem éri meg a matikat a craft fee miatt.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#1495) Dazsar


Dazsar
aktív tag

Egy ph-klánba én is benne lennék. Szerintem sokan vagyunk itt akik 20+. Illetve az sem lenne gond ha valaki csak hétvégén érne rá, család, suli munka stb.

"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"

(#1496) flashpointer


flashpointer
őstag

Hali, a kozeljovoben tervezem kiprobalni a jatekot, melyik szerveren erdemes kezdeni, vagy netan formalodik valahol egy hobbi ph csapat? nem nolifer klanra gondolok : )

(#1497) mikromanus válasza la_cc (#1494) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem kell centizned ha az 50k-s armorra hajtanál ls nem akarsz sok pontot "veszíteni"... például.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1498) whitezo88 válasza mikromanus (#1497) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Szerintem is jó és alap dolog lett volna eleve. Táska rúnák is mennek folyamatosan.

(#1499) jossua


jossua
tag

hány Ph-s lehet akinek nincs klánja? :)
a Szervert meg a frakit is meg kellene akkor beszélni :) nem tudom mennyire lenne egyhangú a szavazás :D

Alias : Magyarbetyar

(#1500) Synaptic válasza jossua (#1499) üzenetére


Synaptic
senior tag

Az a probléma hogy nem egy frakcióban vagyunk. Én pl már nem tudok váltani ezért a lilákat preferálnám :)

Ryzen-7-3800x/Asrock x570SteelLegend/Asrock-PhantomGaming-6800Xt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.