- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Kapaszkodtok fiúk
?
Kipróbáltam, mi van, ha bután játszom a NWN2-t!!! Gyerekek, minden komoly gondolatot felejtsetek el azzal kapcsolatban, hogy ez egy rpg, elmesélem, mi van.
Szal, őrült sun elf mágus, nem osztva, mert az ugye kakka. (Mellesleg épeszű multiclass tippek érdekelnek, ami bejött vkinek.) Szóval... elkövettem mindent, hogy már az elején máshogy legyen, mint a forgatókönyv, nem érdekelt a dwarf harcos. Azt mondtam nem érdekel a fájt, neki is esett a három goooonosz-goonosz rabló bácsi. Egy darabig néztem. Aztán meguntam. Bemennék a fogadóba, NEM LEHET. Miután meg meghalt a három egyed, a harcos mindenképpen velem jön. Pedig mint elf, utálhatnám a törpöket. Mégha nem is hupikékek.
Jól van, gonoszul elmosolyodtam, majd lesz itt törpvégzet mindjárt (mondjuk, hogy ez még belefér a kaotikus jóságomba). Sajnos a köv csatát túlélte a fogadóban... na de aztán. Elértünk Niskához, a szarvas apukájú mesterdetektívhez. Mivel nem adtam át healing potiont harcos kollégánknak (bocs, aki nagyon megszerette), elég hirtelen megmurdélt... ööö... szétcsapták a koponyáját na. Én meg szépen felkészültem a harcra, eeeez baró lesz (mágus buffokkal egen ütős tud ám lenni, +8 AC, damage resistance, erő stb már level 2 spellekkel... ja meg az a Namarra +1 daze 75%, amit Galen kereskedő bácsi adományozott, halálát követően. Jó oké, ez utóbbi már nem kaotikus jó dolog, de hát istenem.) Viccből belenyomtam a NAAGY grpba egy sleepet, egy maradt állva, azt seperc alatt kivégeztem. A többi kettő aki maradt, csicsis-pacsisol... a törpe ugye halott.
VILLANÁS.
Dialógus... ... né má... BÁHÁHÁHÁ.. a törpe harcos FELÉLEDT! Gyerekek a harcos a dialógusra FELTÁMADT, hogy részt tudjon venni a beszélgetésben!!! Ez CSÚÚÚÚCS! Még mindig könnyes a szemem a röhögéstől... és persze a szarvaslány is mindenképp jön velem...
No így játszatok ezzel az ízig-vérig rpg szuperjátékkal. Komolyan mondom így élvezetesebb ezerszer a játék, hogy úgy teszek mintha fingom sem lenne arról, mi az rpg.
Csakhogy van. Ezért most szépen újrakezdem az Icewind Dale-t, még jó hogy megvettem eredetiben, kiegészítővel, potom árért. Ezzel az NWN 2-vel meg játszon az, akit a felsoroltak nem zavarnak. Engem NAGYON. Gratulálok a készítőknek, még egyszer, utoljára.
Ha sírni támad kedvem, meg lesz egy erőművem, hogy gyönyörködjek a grafikában, majd tuti előveszem.... sziasztok
!
(Multiclass tippek érdekelnek!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Háztartási gépek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SUSE Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?
!