Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szasztok!
Van egy kis problémám nekem kéne ey dal cime de sajnos erotikus oldalon van.Be nem linkelhetem de olyan 70-80-as évek.Ha valaki tudna benne segiteni elküldőm neki priviben.
Köcce -
atus7377
aktív tag
Meg is van.Just Jack-Stars in your eyes.
-
sajnos nem jövök rá, nagyon nehéz kivenni a zene szövegét, így szinte lehetetlen megtalálni, egy tuti tippem van, méghozzá az, hogy írj egy e-mailt a TV2 szerkesztőségnek (nem kell túlcsicsázni, meg túl hivatalosra venni...) amiben megkérdezed, hogy XY riport alá milyen számokat vágtak össze, így 1-2 napon belül válaszol majd valaki, aki pontosan megmondja neked a kérdéses szám címét és előadóját...
én cooltv-nél kérdeztem a múltkor, 2-3 nap után kaptam is választ, meg is köszöntem szépen
Sok sikert! -
The DJ
addikt
Köszi
Közben sajnos kiderült, hogy a videóban még egy szám felhangzik pár másodpercig és a kedves hölgy ismerősöm azt keresi, nem ezt a Jameliát
Tehát ez a videó az: [link]
És a 2:20-tól kezdődik és pár másodpercig hallani, ahogy egy pasi énekel, na ezt keressük ezer éve. Valakinek remélem innen már beugrik -
válasz
atus7377 #637 üzenetére
fél éve talán... nem nagyon hallgatok rádiót mostanában...
Mary J. Blige Feat. U2 - One [link] vagy youtubeon [link]
Mary J. Blige Feat. Elton John - Deep Inside [link]
Mary J. Blige Feat. Nina Simone & will.i.am - About You
Mary J. Blige Feat. Jay-Z - Can't Hide From Luv [link]
Common Feat. Mary J. Blige - Come Close [link]
Mary J. Blige & Raphael Saadiq - I Found My Everything
Mary J. Blige & Raphael Saadiq - So Lady
Mary J. Blige Feat. Dave Young - Alone
Mary J. Blige Feat. Talib Kweli - I Try
Jamie Foxx Feat. Mary J. Blige - Love Changes
Mary J. Blige Feat. Method Man - Love @ 1st Sight [link]
- az ismertebbekhez ott a link is... sztem a U2-s lesz az...
[Szerkesztve] -
atus7377
aktív tag
Mikor hallgattál utoljára Petőfit?Szerintem meglepődnél.Mivel rákerestem láttam,hogy rengeteg duettet énekel a hölgy csak mivel az ő kollegája (férfi) elég elhanyagolható mennyiséget énekel,nem tudtam feltárni kilétét.
A dúdolást kihagynám,szöveget nem tudok.Sajnos ennyiből kell építkeznetek.
[Szerkesztve] -
Method Man, Aretha Franklin, U2... velük például készített duettet...
-
válasz
atus7377 #634 üzenetére
kicsit konkrétabban, ha kérhetném... ez így elég tág kör, egyrészt mert Mary J. Blige-nak van egy pár duettje, másrészt mert a Petőfi nem olyen stílusú zenét játszik, így elég kevés esély van arra, hogy óránként leadják (úgy mint bizonyos rádiókban...)
tehát vmi kis részletet, szövegrészletet, kivel volt a duett, meg ami eszedbejut róla...
[Szerkesztve] -
atus7377
aktív tag
Sziasztok.
A Petőfin megy egy Mary J Blige szám,ennek szeretném tudni a címét.Ha minden igaz duett. -
nem nem ez az... ami a linken van videó az alatt egy olyan zene megy, amit egy csaj, vagy egy csajbanda énekel... a szám úgy kezdődik hogy 'Listen to me', majd a refrénben emlékeim szerint az van h 'you gotta move it on' vagy 'i gotta move...' de egyszerűen nem jövök rá az előadóra...
girls aloudra gondoltam, de nem ők, google meg most buta és nem tudja... -
The DJ
addikt
Sziasztok!
Emlékeztek régen kerestem egy számot, amiből csak annyit tudtunk, hogy ''sztarsz ono ráájsz''
Na fejlemények vannak, a tegnapi TV2-es Favorit TV műsorban volt hallható azon riportban, mikor mutatták az olasz focisták érkezését.
Itt a link, ahol meg lehet nézni a riportot és mindjárt a legelején lehet hallani pár másodperig ezt a számot: [link] Katt a linkre, utána pedig jobbról a ''Megérkeztek a világbajonokok'' címre.
Remélem valakinek sikerül ennyiből felismerni, ezer éve keressük -
Nos van egy száma a Touch and Go nevezetü együttesnek névszerint a Would You. Ennek a refrénje vagyis a zenéje nagyon ismerős de nme utdom honnan. Lehetséges hogy ez egy régebbi szám feldolgozása? És ha igen melyiké? anniyra ismerös hogy nagyon de nme tudom honnan.
-
sztothj
tag
Hi!
Régen a Milli Vanilli nyomta a Girl you know it's true-t. Mostanában megint hallom, de vajon ki remixelte újra?
Köszi előre is! -
Chandler
senior tag
nem tudja vki mi annak a Chemical Brothers számnak a címe amiben azt mondják hogy ''murial'' (nemtom hogy jól írtam-e)?
-
ALI_G
veterán
bingo!
na kösziazért gondltam, h csak nem tudom mire keressek rá és fent kell annak lennie
és akkor az ALI G in da house miatt volt olyan rém ismerős a vége. de nagy ökör vagyok. Hiába néztem meg milliószor azt a filmet...hát ez jó nagy égés volt
egyébként a magyar szlogenje az ''A Világ nem hivatalos itala'' vagy mi a szösz.
[Szerkesztve] -
-
ALI_G
veterán
válasz
#54715584 #609 üzenetére
az első szám, az lehet hogy benne van, vagy vmi snicc belőle mert ismerős, de az is lehet, h egy másik reklámból, a másodikat még nem találtam meg.
mod.: A 2. az egy másik reklám, talán az is heineken, de régebbi.
Amire én gondolok az vatta új, 2x láttam viván.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
az új heineken reklámban milyen zene megy? ismerem én ,meg régen menő volt.
-
t1
veterán
[link]
Hali!
megy egy zene az oldalon..meg tudnátok mondani a címét?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest